Fantacine.com

Hvordan man arbejder med åndelige vejledere

Nogle gange, mens i en trance-lignende tilstand, er det muligt for nogle mennesker til at modtage bistand fra åndelige vejledere. Denne bistand kan forholde sig til helbredsproblemer eller andre aspekter af livet, hvor vi kunne bruge nogle retningslinjer. Mens nogle mennesker tror, ​​at denne proces er bare en måde at få adgang vores egen intuitive visdom, andre mener, at åndelige vejledere er faktiske eksterne enheder, der ønsker at hjælpe os for en eller anden grund. Denne kontrovers kan ikke være alt for vigtigt, fordi uanset hvad du synes deres kilde er, kan åndelige vejledere kunne hjælpe dig med udfordringer i dit liv.

Instruktioner

1 Gå ind i en trance. Forbered dette eksperiment ved at finde en tid og sted, hvor du kan ligge ned komfortabelt i mindst femten minutter uden at blive forstyrret. Lig på ryggen eller, hvis det er ubehageligt for dig, at finde den mest afslappende siddende eller tilbagelænet stilling, som du kan. Luk øjnene og trække vejret dybt.

2 Forbered din krop ved at slække så fuldstændigt som muligt. Guide din bevidsthed gennem alle dele af din krop til gengæld, begyndende med tæerne. Med fokus på hver del af din krop, inhalerer og visualisere energi fylde området, derefter udånder og forestille sig nogen spændinger smelter væk. Fortsæt indtil hele din krop er meget afslappet.

3 Visualiser dig selv dykke ned i en varm, komfortabel sø af rød vand og svømning dybere og dybere ned. Du er i stand til at trække vejret i vandet, og du holder svømning dybere. Som du svømme dybere, du se, at foran dig vand bliver orange, og du svømme ned mod den orange vand, bliver mere og mere afslappet.

4 Gentag denne proces cykle gennem alle regnbuens farver (dvs. når du er i den orange vand, du ser gule vand under dig, og så videre). Sig til dig selv ofte, at du går dybere og dybere og bliver mere og mere afslappet.

5 Ankomst i et område, hvor vandet er mørk lilla eller sort. Visualiser en dør her, og indse, at når du gå gennem døren, vil du gå til et sted, der er meget komfortabel og kraftfuld for dig. Det kunne være en hvilken som helst type af sted, du kan lide.

6 Gå gennem døren, og bruge alle dine sanser til at udforske området i et par minutter.

7 Spørg hvis der er nogen til stede, der gerne vil tale med dig. En guide kan synes at være en person, du kender, en fremmed, et dyr eller endda en plante eller en hvilken som helst anden form. Spørg dem spørgsmål om det emne, du gerne vil lære om. Hvis svarene er ikke klart, kan du bede om flere detaljer. Du kan også bede om at tale med en anden, som måske eller måske ikke være en succes, men kan være værd at prøve, hvis du ikke får noget nyttigt.

8 Tak dine åndelige vejledere. Vende visualisering processen ved at svømme op gennem alle de lag af vand, du svømmede ned igennem, minde dig selv undervejs, at du bliver mere og mere opmærksomme og energi som du vender tilbage til din normale bevidsthed.

9 Åbn øjnene og bevæge sig rundt. Hvis du har lært noget interessant, kan du ønsker at skrive det ned, tegne det, eller bruge en anden metode til at oprette en påmindelse eller din oplevelse.

TIPS

  • Hvis du har nogen tanker, mens du indtaster trance, at processen ikke fungerer, så prøv ikke at fokusere på dem og fortsætte visualiseringen. Du kan blive overrasket til sidst at erfare, at du var mere dybt fortryllet end du troede.

        

Udgiv min kommentar