Fantacine.com

Soy Milk Komplikationer

Soy Milk Komplikationer


Ikke længere bare drikke af valg til vegetarer og dem allergiske over for mælk, i de sidste par år sojamælk salg har eksploderet med 20 procent årligt og er så populær, at nogle supermarkedskæder selv producere deres egne in-house brands. Mens sojamælk har det gavner, har forskningen vist, at der er en mørkere side også.

nedsat fertilitet

Sojamælk kan øge risikoen for infertilitet. Ifølge Dr. Lorraine Anderson, en specialist i reproduktiv medicin på Belfast Royal Maternity Hospital, phytoestrogen, som findes i sojabønner, årsager sperm motilitet, hvilket betyder sperm har en hårdere tid bevæger sig mod og befrugtende et æg. Hendes undersøgelse viste, at spædbørn, der blev fodret kun sojamælk formel modtaget en østrogen døs, der var lig med fem p-piller dagligt. Førende britiske frugtbarhed ekspert, professor Neil McClure sagde, "Hvis et par havde problemer undfange og mandens sæd var et grænsetilfælde, da jeg har set nok beviser fra disse undersøgelser til at rådgive en ændring i sin kost for at minimere soja."

problemer med skjoldbruskkirtlen

Sojamælk kan forårsage problemer med skjoldbruskkirtlen. Miljø videnskabsmand og phytoestrogen forsker Dr. Mike Fitzpatrick gennemført undersøgelser, som viste, at sojamælk har isoflavoner, der fungerer som potente anti-skjoldbruskkirtlen agenter. Isoflavoner i sojamælk kan undertrykke skjoldbruskkirtlens funktion og forværre hypothyroidisme. Fordi soja er en phytoestrogen, reagerer som et østrogen i kroppen, forstyrre skjoldbruskkirtlen hormonelle system. Folk, der indtager store mængder sojamælk er også en større risiko for at udvikle struma.

Nyresten

En undersøgelse i offentliggjort i Journal of Agricultural and Food Chemistry rapporterer, at overdreven indtagelse af sojamælk kan føre til nyresten. I denne undersøgelse, næsten et dusin sorter af sojabønner var foranstaltninger til oxalat, en forbindelse, der binder med calcium til dannelse nyresten. Mængden af ​​oxalat findes i de fleste kommercielle sojaprodukter var meget større end 10 milligram pr servering anbefales til folk, der lider af nyresten. Nogle soja mælkeprodukter har oxalat niveauer, 50 gange højere end de anbefalede. Ifølge professor Linda Massey på Washington State University i Spokane, "Under disse retningslinjer, kan ingen soja eller soja-baserede testet mad anbefales til forbrug patienter med en personlig historie af nyresten."


        

Udgiv min kommentar