Fantacine.com

Dental Bridge Pain

Dental Bridge Pain


En dental bro er et apparat tandlæger bruger til at erstatte et eller flere af dine manglende tænder, ifølge New York-Presbyterian Hospital. En traditionel bro er permanent og kan kun fjernes af en tandlæge.

Dental Bridge

En tandlæge forbereder en traditionel tandbro ved udjævningen tænderne på begge sider af den manglende tand med kroner. En falsk tand er forbundet til kronerne, fylder rummet i munden.

Dental Bridge Pain

Fødevarer kan sætte sig fast i komponenterne i din dental bro. Dette kan føre til infektion i tandkød, hvilket kan være smertefuldt. Smerte kan også være forårsaget af en af ​​kronerne. En malplaceret krone, der sidder for højt på din tand kan forårsage smerte, når du bide ned. En krone kan også gøre dig tænder mere følsomme over for varme og kulde, der forårsager ubehag når man drikker eller spiser.

Overvejelser

Hvis din tandlæge bro ikke længere passer ordentligt, og du oplever smertefulde tandkød, så kunne du have paradentose snarere end et problem med selve broen.

Behandling

Din tandlæge kan behandle tandbro smerter forårsaget af en fejlplaceret krone af reseating det på din tand. Følsomme tænder kan behandles med en desensitiverende tandpasta. En infektion og periodontal sygdom kan behandles med antibiotika.

Forebyggelse / Solution

Du kan forhindre tandsmerter bro ved at børste, tandtråd og med regelmæssige rensninger med din tandlæge. Dette reducerer risikoen for infektion og gummi sygdom, samt din chance for at behøve en anden bro i fremtiden.


        

Udgiv min kommentar