Fantacine.com

Hvad er den bedste måde at Desinficer en tandbørste?

Hvad er den bedste måde at Desinficer en tandbørste?


Desinficering din tandbørste gør meget mere end at holde den ren. Sanitizing din tandbørste fremmer godt helbred ved at dræbe bakterier og bakterier, som ellers ville blive indtaget som du børste dine tænder. Holde din tandbørste desinficeres er ikke ment som en erstatning for at skifte til en ny børste hver tre til fire måneder, men det vil mindske din udsættelse for bakterier og holde din tandbørste ren. Den bedste måde at desinficere din tandbørste er ved hjælp af enkle metoder og forsyninger, der ikke vil gøre processen til endnu en besvær du kommer ikke til at genere med.

Instruktioner

1 Vask dine hænder før og efter brug din tandbørste for at undgå spredning bakterier. Brug flydende sæbe og tørre ud med et rent håndklæde.

2 Rens din tandbørste hver dag ved at køre vand gennem den, når du børster. Bevæg tommelfingeren og pegefingeren gennem børsterne til at fjerne madrester fra børster. Tør børsterne med et stykke køkkenrulle.

3 Hæld en kop vand i en drikkebæger. Rør 2 tsk bagepulver. Soak og desinficere de børster af din tandbørste i bagepulver løsning hver to til tre dage i mindst to timer. Skyl penslen med vand og lad det lufttørre.

4 Hæld 1/2 kop fuld styrke hvid eddike i drikkebæger. Når hver uge, sættetid de tandbørste børster i ufortyndet eddike natten over for at desinficere tandbørsten.

5 Desinficer din tandbørste grundigt, på månedsbasis, ved at placere det i den øverste rack opvaskemaskinen. Kør opvaskemaskinen på en normal cyklus, således at varme og damp til at dræbe bakterier og bakterier på din tandbørste. Fjern tandbørsten fra opvaskemaskinen og lad det lufttørre.


        

Udgiv min kommentar