Fantacine.com

Hvordan vitamin hjælper dit hår

Hvordan vitamin hjælper dit hår

Hvad er Vitamin A?

Vitamin A er en fedtopløselig næringsstof, som hjælper celle reproduktion, forhindrer anæmi, er nødvendig for en sund vision, hjælper udviklingen og væksten af ​​en sund fosteret og foster, og er gavnligt i forebyggelsen snesevis af andre lidelser, der spænder fra acne til sår. Vitamin A er også gavnligt til hårsækkene, når det både anvendes direkte på håret samt taget som et kosttilskud. Vitamin A kan tages som et supplement, anvendt som en olie eller indtagelse ved at spise fødevarer såsom lever, søde kartofler, gulerødder, mango, spinat, broccoli, cantaloupe, mælk, tørrede abrikoser, æggeblommer og mozzarella ost.

Hvordan virker Vitamin A Hjælp dit hår?

Vitamin A fremmer sundt hår, hud og negle, men er farligt i meget store doser. Beta-caroten er imidlertid syntetiserer til vitamin A i kroppen og er ikke farlige i større doser. Det anbefales, at du tager 25.000 IE beta-caroten dagligt for at øge blødhed, vækst og administration af tørt, skørt hår hår, hud og negle. Hvis du gerne vil bruge lige vitamin A til at hjælpe dit hår, kan du tage 5.000 IE vitamin A i flere dage til en uge, før en særlig begivenhed for at forbedre dit hår kvalitet. Må ikke fortsætte dette regime i længere tid end en uge eller din vil risikere at få leverskader og endda miste dit hår.

Vitamin A Hair Regimen

Du kan anvende vitamin A direkte til dit hår. Påfør en vitamin A hår behandling for at forbedre administration og udseende af dit hår en gang om ugen. Før du går i seng, bryde åbne 10 gel hætter af vitamin A og gnid mellem hænderne. Hvis vitamin A gel hætter er ikke tilgængelige, knuse vitamin A eller beta-caroten tabletter til et fint pulver og tilsæt en spiseskefuld af olivenolie eller anden fedtstof. Påfør vitamin A i fugtigt hår og massér grundigt. Red dit hår forsigtigt med en bred-tandede kam indtil dit hår er helt belagt og wrap dit hoved i plast wrap. Pust tørre dit hår inde i plastikfolie på lav indtil hele dit hoved føles varm og tingly. Lad vitamin A og plast wrap på natten. Den næste morgen, fjerne plastic wrap og vaske dit hår grundigt med en pH-afbalanceret balsam. Gentag en gang om ugen som ønsket for skinnende, mere håndterbare hår.


        

Udgiv min kommentar