Fantacine.com

Sådan bruges Tamponer mens svømning

Sådan bruges Tamponer mens svømning


Hvis du har din menstruation på en dag, du planlægger at svømme, kan du ikke bruge en sanitær pad. Dog kan en tampon reducere din risiko for at lække i puljen, som kan være uhygiejniske og pinligt.

Instruktioner

1 Køb tamponer efter din menstruation. Hvis du har en tung periode, bør du få super tamponer, som er lavet større for tungere strømme. Hvis du har forskellige flow på forskellige dage i din menstruation, kan du købe en pakke af forskellige størrelser.

2 Tag tamponer med dig at gå svømning. Sæt en helt ny tampon lige før du kommer ind i poolen eller søen. Brug den korrekte størrelse til din krop og menstruationen. Hvis du bruger en størrelse mindre end normalt, vil det være lettere at fjerne efter svømning. En størrelse for stor kan være ubehageligt og vanskeligt at fjerne. Hvis du ikke normalt bruger tamponer, og har problemer med at indsætte dem, anvende en lille mængde af smøremiddel på spidsen for at gøre det glide i lettere.

3 Hold øje med din badedragt mens svømning for at lede efter tegn på lækage. Hvis du ikke indsætte tampon højre, kan det glide ud, og du kan lække.

4 Sæt din tampon, så snart du er færdig svømning. Hvis du finder det svært at fjerne, har der ikke været nok blodgennemstrømning, og det er sikkert at forlade det ind, indtil det absorberer mere blod.


        

Udgiv min kommentar