Fantacine.com

Fysiske virkninger af sovepiller

Fysiske virkninger af sovepiller


Mangel på søvn kan påvirke din personlige og professionelle liv på mange måder. Hvis du har prøvet afslapning metoder og hjem retsmidler til ingen nytte, kan du overveje at tage en sovepille. Der er mange typer af sovepiller. Hver type pille har en anden virkning på kroppen. Hvis du tager en sovepille, skal du sørge for at konsultere din læge eller apotek om mad og lægemiddelinteraktioner.

Rozerem

Rozerem er en sove medicin, der kan hjælpe dig med at falde i søvn hurtigt og ophold i søvn. Ifølge den ordinerende oplysninger findes på Rozerem hjemmeside, Rozerem er en hypnotisk eller beroligende, der forårsager melatonin-receptorer i hjernen til at fungere bedre, og derved fremkalde søvn. En enkelt otte milligram dosis vil hjælpe dig med at falde i søvn. Denne medicin ind i blodet hurtigt. Du bør falde i søvn inden for en halv time efter indtagelse af medicin. Rozerem bør tages for en kort periode, indtil din normale søvnmønster returns.The ordination oplysninger også, at patienter har rapporteret søvngængeri og endda sove kørsel, mens du tager Rozerem.Some mennesker rapport føler groggy om morgenen efter de tager Rozerem.This medicin er tiltalende, fordi det ikke er vanedannende.

Ambien

Ambien tilhører en klasse af hypnotiske lægemidler kaldet imidazopyridiner. Ifølge Food and Drug Administration, Ambien virker ved at påvirke en neurotransmitter i hjernen kaldet gamma-aminosmørsyre, eller GABA. Når GABA og Ambien kombinere, er den elektriske aktivitet i hjernen stærkt reduceret. Dette giver dig mulighed for at falde i søvn. Du bør falde i søvn inden for 15 minutter efter indtagelse Ambien. Ambien CR, en udvidet form for Ambien frigivelse, er en to-lags pille. Det yderste lag består af traditionelle Ambien og hjælper dig med at falde i søvn hurtigt. Det inderste lag opløses langsomt og hjælper dig med at holde i søvn. Ambien er også ikke-vanedannende, men kan få dig til at føle groggy om morgenen.

Halcion

Halcion er et beroligende, der hører til benzodiazepin familien. Halcion er korttidsvirkende, og du vil falde i søvn hurtigt. FDA rapporterer, at Halcion, og alle andre benzodiazepiner såsom Xanax og Valium, arbejde ved at stimulere GABA-receptorer i hjernen. I modsætning til Ambien og Rozerem, Halcion er vanedannende. Halcion bør ikke tages for mere end fire uger. Din krop vil udvikle en tolerance over for narkotika, og det kan være nødvendigt at øge din dosis. Det er muligt at opleve hævninger, når du stopper med at tage Halcion selv efter brug af medicin for en kort tid. Spørg din læge til at hjælpe dig taper off af Halcion, hvis du ønsker at afbryde medicinering.

Antihistaminer

Mange mennesker tager over skranken medikamenter til at fremme søvn. Altid diskutere disse medikamenter med apoteket eller lægen, før du køber dem. Doxylamine og diphenhydramin er de aktive ingredienser i mange OTC medicin såsom Unisom og Tylenol PM. Disse lægemidler er antihistaminer. Disse særlige antihistaminer stopper ikke ved at blokere histamin receptorer i hjernen. Døsighed er en bivirkning af disse medikamenter, fordi det blokerer din hjerne fra at bruge acetylcholin, et kemikalie, der fremmer vågenhed.

Herbal Hjælp

Baldrian rod, fås i pilleform, hjælper til at slappe centralnervesystemet. Baldrian er rygter om at hjælpe dig med at falde i søvn. Melatonin er et naturligt forekommende kemikalie i hjernen, der hjælper med at regulere søvn og vågne cyklus. Tager melatonin piller kan hjælpe med at genoprette normale sovende gange. Imidlertid har effektiviteten af ​​disse stoffer ikke blevet evalueret af FDA og deres sikkerhed er ikke fastlagt.


        

Udgiv min kommentar