Fantacine.com

Hvordan kan drage fordel Low Dose Naltrexone

Hvordan kan drage fordel Low Dose Naltrexone


Naltrexon er et farmaceutisk stof, der oprindeligt blev formuleret som en mulighed for dem, der lider af opiat afhængighed behandling. Senere i sin historie, imidlertid blev også anvendt som en behandling for dem, der lider af alkoholisme. Nu er de nyeste undersøgelser viser, at lav dosis naltrexon er ofte en effektiv behandling for HIV / AIDS, autoimmune lidelser, såsom Crohns sygdom og visse typer af kræft. Hvordan kan du drage fordel af lav dosis naltrexon hvis du lider af sådanne sygdomme? Læs videre for at finde ud af:

Instruktioner

Sådan får du en recept for Low Dose Naltrexone

1 Undersøg, om lidelse eller ikke, hvorfra du lider er noget, som lav dosis naltrexon er en passende behandling. Da dette ikke er en standardbehandling, er det ofte vanskeligt at afgøre, hvorvidt det er indikeret. For at gøre dette, prøv møde med din primære læge og diskutere det, eller gå ind på hjemmesiden er angivet nederst på siden for mere detaljerede oplysninger om, hvad lidelser synes at reagere godt.

2 Planlæg en aftale med din læge for at diskutere sagen.

3 Under din ansættelse, indikerer, at du forstår, at lav dosis naltrexon er ikke en standard behandling, men at den forskning, du har foretaget har ført dig til at tro, at det kan være hensigtsmæssigt i dit tilfælde.

4 give lægen kopier af alle forskning materialer du har fundet på emnet, for at validere med dem problemet og for at vise dem, at du virkelig har gjort dit hjemmearbejde.

5 Begynd en lav dosis naltrexon regime, sig ikke mere end 10% af, hvad den anbefalede dosis ville være for en person af dit køn og størrelse, når det anvendes som en behandling for opiat afhængighed.

Sådan Drage fordel af Low Dose Naltrexone

6 Tag en lille dosis. Dette burde være anbefalet af din læge, men spørg på apoteket for at være helt sikker. For de fleste patienter er en dosis på 10% er angivet i forhold til, hvad der ville blive brugt til at behandle en person af samme vægt og alder for opiat afhængighed.

7. Vær konsekvent. Prøv at tage lav dosis naltrexon på samme tidspunkt hver dag uden afvigelser. Dette skulle give mulighed for maksimalt udbytte.

8 Gå ikke glip doser. Manglende doser af lav dosis naltrexon kan alvorligt hæmme behandlingen effektivitet. Hvis du glemmer en dosis, tage det på et senere tidspunkt, medmindre din næste dosis er inden for de næste 8 timer. I så fald, springe den første dosis helt og tage den næste dosis som angivet.

9 Følg lægens ordrer. Afvigelse fra dine andre behandlinger kan alvorligt hæmme effektiviteten af ​​den lave dosis natlrexone regime.

TIPS

  • Hvis din læge synes utilbøjelig til at skrive dig en recept på lav dosis naltrexon, spørg dem for deres argumentation. Hvis de blot, at de ikke føler, at det er et gyldigt behandlingsmulighed, overveje at se en anden læge om det for en second opinion.
  • Som i enhver medicinsk tilfælde følge din læges anvisninger før andre oplysninger. Andre fremgangsmåder kan resultere i bivirkninger og andre ubehagelige resultater.

        

Udgiv min kommentar