Fantacine.com

Om AARP Medicare Supplement Fordele

Om AARP Medicare Supplement Fordele


Medicare er et særligt program, der tilbyder forsikringsydelser til ældre eller handicappede som en del af Social Security. Den amerikanske sammenslutning af pensionister (AARP) tilbyder ekstra forsikring planer gennem flere forskellige selskaber, der hjælper til dækning af visse omkostninger forbundet med sundhedspleje, som Medicare ikke specifikt dækker.

Fungere

Den AARP har en række supplerende forsikring planer, der giver ekstra fordele der normalt ikke tilbydes af regelmæssig Medicare. Planerne leveres direkte af en række forsikringsselskaber snarere end af regeringen. Du skal allerede være berettiget til dækning under Medicare til at købe nogen af ​​de supplerende AARP Medicare planer.

Egenskaber

Supplerende forsikring planer skabt af AARP betale for ekstra dage, hvor du er nødt til at blive på hospitalet, end hvad Medicare dækker. Disse planer dækker de resterende procenter af prisen på lægebesøg, at Medicare ikke betaler, udgifter til op til tre pints af blod er nødvendig i skadestue eller hospitalsophold, og gebyrer opkræves for opholder sig i et plejehjem i op til 100 dage Per år.

Geografi

Visse stater i hele USA har vedtaget love, der ændrer den måde, AARP supplerende forsikring planer drive og hvilke fordele de giver. Kontakt forsikring afdeling af din tilstand regeringen for information om, hvordan planerne variere, hvis du bor i staterne Wisconsin, Massachusetts eller Minnesota.

typer

tilbydes AARP supplerende planer i både type A og type B-lag, på samme måde, at regelmæssig Medicare er brudt op. Der er 12 tydeligt forskellige supplerende forsikringer, der tilbydes mellem de to lister, der alle har forskellige selvrisikoen og forskellige tidsrammer for hvornår den selvrisikoen skal betales, inden ydelserne udredes.

Overvejelser

Check med flere forskellige forsikringsselskaber, før du køber AARP supplerende fordele, som hver udbyder får lov til at opkræve forskellige præmier for de samme planer. Du skal være mindst 65 år eller har et handicap at kvalificere sig til de supplerende planer. Du skal også have betalt Social Security skat i mindst 10 år.


        

Udgiv min kommentar