Fantacine.com

Hvordan man laver en First Aid Kit til et kollegium sovesal

Du endelig gå på college og bor i en sovesal, så du skal sammensætte de ting, du har brug for i tilfælde af en nødsituation. En førstehjælpskasse er ikke noget, der er øverst på din liste over ting at gøre, men du vil blive glad du sætte en sammen, hvis en ulykke sker for dig eller dine bofæller.

Instruktioner

1 Samle fornødenheder. Hovedet til din lokale dollar butik, fordi du vil finde de fleste af dem der, og de er billige. Kig først for bandager. Køb et sortiment af størrelser fra Band Aids for simple sår til større dem, du har brug for, hvis såret er mere alvorlig. Sættet bør indeholde ruller af gaze og medicinsk tape, og en lille saks til at klippe gaze og tape.

2 Tilsæt ikke-væsentlige elementer til din førstehjælpskasse. Start med en tang, der kan anvendes til torne og splinter. Din førstehjælpskasse bør også omfatte en billig mundtlig termometer og en levering af Q-Tips, der kan have en række anvendelser. Din førstehjælpskasse ville ikke være komplet uden sikkerhedsnåle i forskellige størrelser; et lille rør vaseline; hovedpine medicin såsom aspirin, acetaminophen eller neproxin; og en lille pakke af væv. Endelig vil du finde en arbejdsgruppe lommelygte, hvis ulykken sker om natten, samt en nødsituation medicin håndbog, som vil hjælpe dig med at identificere den rette indsats for at tage.

3 Køb en boks efter du har købt alle de ting til din førstehjælpskasse. Igen, din lokale dollar butik sandsynligvis har et bredt udvalg at vælge imellem. Du vil have en boks, der er robust og har en top. Sørg for, at det er stort nok til at indeholde alle de elementer, du har købt; men erkender, at, da den højst sandsynligt vil blive gemt under din seng, så det burde være ret tynd. Sørg for at det er tydeligt markeret som din førstehjælp kit, selvom du kan vælge at male eller dekorere det passer til din smag.


        

Udgiv min kommentar