Fantacine.com

Sådan Modstå Sugar Cravings

Den gennemsnitlige amerikanske forbruger næsten 160 pounds af raffineret sukker om året, ifølge Dr. Mallika Marshall CBS News. Mange mennesker forsøger at reducere mængden af ​​sukker de indtager i et forsøg på at forbedre den generelle sundhed og tabe. Hvis du er vant til at indtage store mængder af sukker, kan du opleve cravings når du forsøger at skære ned. Du kan bruge tips og tricks til at forsøge at modstå disse cravings.

Instruktioner

1 Spis nok i løbet af dagen. Kroppen har en tendens til at tørster sukkerholdige fødevarer, når det føles det brug for energi. Også, hvis du føler dig sulten, så er du sandsynligvis til at nå til sukkerholdige snack ud af vane.

2 Hold dig væk fra sukker. Hvis du ikke har adgang til de sukkerholdige fødevarer, så du er mindre tilbøjelige til at tørster dem. Så snart du ser dem, er du nødt til at have dem.

3 Find naturlige erstatninger eller udskiftninger. Hvis du kræver sukker, prøve at have et stykke frugt eller sukker-fri gellatin at tilfredsstille din søde tand.

4 tygge tyggegummi og børste dine tænder regelmæssigt. Du er mindre tilbøjelige til at have sukker, hvis du har smagen af ​​mynte i munden, da det forårsager slik ikke at smage så godt.

5 udøve regelmæssigt. Hvis du klistrer til en øvelse regime, du er mindre tilbøjelige til at spise sukker og negere dit hårde arbejde. Også, kan motion sætte dig i godt humør og gøre dig føle, at du ikke behøver sukker til at føle sig bedre.

6 Drik vand og vente. De fleste sukker trang vil gå væk, hvis du bare modstå og vente et par minutter.

7 Distrahere dig selv. Cravings kan være forårsaget af kedsomhed. Prøv at se tv, lytte til musik, taler med nogen, skrive, tegne eller gør noget andet, du nyder.

8 Tillad dig selv at have sukker lejlighedsvis. Du må ikke tørster sukker så meget, hvis du ved, du vil være i stand til at have en lille mængde i slutningen af ​​ugen. Folk vil normalt have hvad de ikke kan have.


        

Udgiv min kommentar