Fantacine.com

Hvordan Prebiotika & probiotika Work

Hvordan Prebiotika & probiotika Work

Hvad er Prebiotika og probiotika?

Ifølge International Food Information Råd, probiotika er "en levende mikrobiel fødevareingrediens, at når det indtages i tilstrækkelige mængder, [udøve] sundhedsmæssige fordele", mens præbiotika er defineret som ikke-fordøjelige fødevarer, der øger og hjælpe produktionen af ​​gavnlige bakterier i tyktarmen og fordøjelseskanalen. Parret sammen, er slutprodukterne kaldes "symbiotics." Disse produkter er fundet i nogle af de fødevarer, vi spiser, ligesom yoghurt og cikorie, eller i gær og gærede poster.

Hvordan probiotika arbejde?

Probiotisk ind i tarmkanalen og hjælper med at regulere de forskellige bakterier, der hjælper med fordøjelsen og optagelsen af ​​næringsstoffer. Probiotika, "især visse arter af bifidobakterier og Lactobacilli, kan hjælpe 'balance' flora," den Sp ec ifik stater. Et afbalanceret system producerer regelmæssig afføring, er mindre tilbøjelige til laktoseintolerans, og har en reduceret risiko for dårligt helbred gennem immunsystemdefekt.

Hvordan Prebiotika arbejde?

Præbiotika er gødning til produktive bakterievækst, fodring probiotiske bakterier og bistå i sin vækst. Ifølge OB / GYN Marcelle Pick, "fructooligosaccharider (FOS) og inulin, naturligt sukker findes i bananer, cikorierod, løg, porrer, frugt, sojabønner, søde kartofler, asparges og nogle fuldkorn" hjælpe med at hjælpe sunde probiotiske bakterier gennem fordøjelsessystemet syrer, holde dem helt og i stand til at nå deres endelige destination. For at bevare hovedparten af ​​præbiotisk virkning i fødevarer, Dr. Pick anbefaler langsom tilberedning ved lave temperaturer.

Hvordan at tage Probiotika og Præbiotika

Der har været mange ændringer i sammensætningen af ​​probiotiske og prebiotiske kosttilskud. Nu, man ikke behøver at nedkøle supplementet, for bakterien at overleve; levedygtige, potente kapsler er tilgængelige til brug stuetemperatur. Dr. Pick rådgiver, "Den bedste generelle formål probiotiske kosttilskud kombinere flere gavnlige bakterier med gær. Kig efter kosttilskud, der indeholder Saccharomyces, Lactobacillus acidophilus og bifidobakterier i de milliarder" med en hjælpende af inulin præbiotiske. Det er også nyttigt at få produkter med NSF (privat, objektiv tredjepart) certificering for at sikre god kvalitet.


        

Udgiv min kommentar