Fantacine.com

Tidlige tegn på graviditet implantation blødning

Tidlige tegn på graviditet implantation blødning


Blødning under graviditet er fælles, med cirka 20 procent af gravide kvinder oplever vaginal blødning på et tidspunkt i deres graviditet. I nogle tilfælde kan let vaginal blødning være det første tegn en kvinde er gravid, da de befrugtede æg implantater sig i livmoderslimhinden. Erkender tegn på implantation blødning og forstå forskellen mellem implantation blødning og andre vaginal blødning er vigtigt for enhver kvinde, der forsøger at blive gravide.

Fakta

Implantation blødning er vaginal blødning, som typisk er lettere end menstruation, og er sædvanligvis en lyserød eller brun farve. Det kan forekomme, når væv, der omgiver ægget binder sig til, eller implantater, til slimhinden i livmoderen, også kaldet Livmoderslimhinden. Når dette sker, den bevæger sig gennem moderens blodkar og danner en pøl af blod. Når disse formular nær overfladen af ​​den Livmoderslimhinden kan implantation blødning forekomme.

Tidsramme

Implantation blødning opstår efter undfangelsen, når ægget er blevet befrugtet med sæden. Det sker i gennemsnit ni dage efter ægløsning, men der kan ske et sted mellem seks og 12 dage efter ægløsningen, der typisk flugter med den tid de fleste kvinder begynder menstruation. Det tidsrum en kvinde oplever implantation blødning kan variere afhængigt af den enkelte, men det kan vare fra et par timer til et par dage.

Identifikation

En visuel inspektion kan skelne implantation blødning fra andre typer af vaginal blødning. Implantation blødning er udflåd, der er lys rosa eller brun farvet spotting og er betydeligt lettere i volumen end menstruation. Mængden af ​​blødning forbliver stabil under implantation, snarere end stigende i mængde som i normale menstruationscyklus. Desuden kan implantation blødning ledsages af lys abdominale kramper som det befrugtede æg gør sin vej ind Livmoderslimhinden.

Fælles graviditet symptom

Implantation blødning er ikke et tegn på noget galt med fosteret eller et signal om en forestående abort, men er en almindelig erfaring, at mellem 20 og 30 procent af kvinderne har efter undfangelsen. Der er intet, der kan gøres for at forhindre det i at ske eller til at forudsige, at det vil ske. Når implantation blødning begynder, skal en gravid kvinde vente på, at stoppe naturligt. Hvis en kvinde har implantation blødning med hendes første graviditet, betyder det ikke, at hun vil have det med hver af hendes efterfølgende graviditeter.

Advarsel

Kvinder, der oplever, hvad de mener er implantation blødning bør tage en tidlig påvisning graviditetstest for at bekræfte graviditet og kontakte en læge til at begynde regelmæssigt planlagte prænatal checkups. Hvis en kvinde oplever kraftig blødning tidligt i graviditeten, der er ledsaget af meget smertefulde mavekramper, eller hvis en kvinde tror hun har bestået fostervæv, hun bør kontakte en læge straks for akut lægehjælp. Den første kan være et tegn på en graviditet uden for livmoderen, hvor graviditeten sker inde i æggelederen og kan forårsage røret til at briste, og sidstnævnte kan være et tegn på at en abort er opstået.


        

Udgiv min kommentar