Fantacine.com

Hvad stunts et barns vækst?

Under graviditet en kvindes helbred er en integreret del af sundheden for barnet inde i hende. En baby vokser meget i de 9 måneder, hun er i livmoderen, og mange faktorer bidrager til at fremme væksten. Der er mange faktorer, der kan hæmme fosterets vækst samt, og hvis du er gravid, er det vigtigt at vide, hvad adfærd, som du bør undgå for at hjælpe dit barn vokse og udvikle sig.

Rygning

Rygning er en af ​​de væsentligste årsager til nedsat vækst et barns vækst i livmoderen, og i barndommen via passiv rygning. En kvinde, der ryger, mens gravid kan sætte sit barn i fare for for tidlig fødsel, lav fødselsvægt, udviklingsmæssige vanskeligheder og endda død. Dette skyldes de tusindvis af giftige kemikalier, der findes i cigaretrøg, der kommer ind i blodbanen, og dermed ind i barnets så godt.

Koffein

Mens en kop kaffe kan være stor for vågner du op om morgenen, det er ikke så godt for din baby og kan stunt et udviklingsland barns vækst. Koffein har vist sig at bidrage til ikke blot at forkrøbling en babys vækst, men også til miscarrying under graviditet. Det kan også hæmme jern indtag, som er integreret under graviditeten, fordi en gravid kvinde har brug for mere end det dobbelte af den normale mængde af daglige jern. Mens nogle forskere og læger mener en lille mængde koffein under graviditeten kan være OK, der stadig er en risiko i forbruget. Så hvis du ønsker at fjerne enhver sandsynlig risiko, afholde sig fra koffein bruge alle sammen.

Luftforurening

Forurenende stoffer i luften kan have en negativ indflydelse dit barns vækst også. I større byer, forurenende stoffer, især trafik udstødning, kan indtaste dit system nemmere og negativ indflydelse på din baby. Forurenende stoffer som kulilte, som findes i bilos og cigaretrøg, arbejde for at hindre ilt, at dit barn får, og dermed bremse væksten. Hvis du er gravid, så prøv at undgå veje med trængsel og tung trafik, undgå lukkede rum med rygere og rygning sektioner, og sørg for at installere en kulilte-detektor i dit hjem til at risikere eksponering skal din bygning har en lækage.

Medicin

Mens nogle medikamenter er sikkert for gravide kvinde til at bruge, mange kan skade dit barn og hæmme hans vækst. Antidepressiva er langsomt ved at blive anset for at have negative virkninger på fosterets vækst, og som mere forskning mounts til at støtte denne idé, er læger rådgive gravide kvinde til at afstå fra at tage disse lægemidler. Visse smertestillende, der indeholder skadelige ingredienser, såsom alkohol, er også vigtigt at undgå under graviditet. Graviditeter varierer fra kvinde til kvinde, så uanset hvad medicin du er på eller planlægger at tage under graviditeten, altid tale med din læge før du tager nogen medicin, hvis du er gravid eller planlægger at blive gravid snart.

Dårlig ernæring

Ernæring under graviditet er vigtig for både moderen og barnet. En dårlig kost under graviditeten kan resultere i en lav fødselsvægt, samt talrige udviklingsmæssige problemer med din voksende baby. Undgå kunstige sødestoffer og konserveringsmidler kan i høj grad øge din ernæring under graviditeten. Også, kan frisk frugt og grøntsager til at sikre, at du får de vitaminer og mineraler din krop har brug for. Vitamintilskud er også gode under graviditeten, men bør drøftes med din læge, før du tager. Det anbefales, at gravide kvinde tale med deres læge om deres kostbehov så godt, som hver kvinde og hendes graviditet vil variere.

Stoffer for sjov

Rekreative stoffer er ekstremt skadelige for dit barns vækst. Lægemidler såsom kokain, hash, alkohol og narkotika i høj grad påvirke dit barns helbred og kan endda forårsage dødsfald af fosteret. I begyndelsen af ​​graviditeten, kan rekreative stoffer alvorligt påvirke dit barns kropslige udvikling, og senere i graviditeten kan de påvirker hjernens udvikling, så hvis du deltage i rekreative stofbrug er det vigtigt at afstå, mens gravid.


        

Udgiv min kommentar