Fantacine.com

Hvordan man behandler forkølelsessår i Kids

Forkølelsessår, som er forårsaget af et herpesvirus, kan gøre et barn elendige. Selv om de vil gå væk på egen hånd, er der flere ting du kan gøre for både fremskynde processen og gøre dit barn mere behageligt i mellemtiden.

Instruktioner

1 Påfør en lille mængde vand-baserede zink salve til den kolde ømme. Dette vil både udtørre ømme, som fremskynder helingsprocessen, og blødgøre det, som forhindrer smertefuld krakning og blødning.

2 Anvend is eller en topisk smertestillende såsom lidocain eller benzylalkohol til at hjælpe med smerten. Hvis disse teknikker ikke tilbyder tilstrækkelig komfort, tilbyder dit barn en dosis af acetaminophen.

3 Giv dit barn kedelig fødevarer for at undgå irriterende de ømme. Undgå krydret, salt, eller sure fødevarer.

4 Opmuntre dit barn til at vaske sine hænder jævnligt med sæbe og at undgå at berøre de ømme. Dette vil begrænse chancerne for, at infektionen kan spredes.

TIPS

  • Advar dit barn ikke at røre hendes øjne, mens hun har et forkølelsessår. Hvis dit barn klager over ondt på hendes øjenlåg eller overfladen af ​​hendes øje, se en læge straks for at tjekke for okulære herpes, som kan forårsage blindhed i sjældne tilfælde.
  • Hold barnet væk fra enhver nyfødte, der kan være yderst modtagelige for herpes virus.

        

Udgiv min kommentar