Fantacine.com

Microwave Mad til en kost

Microwave Mad til en kost


Dieters forsøge at gøre deres måltider sunde og nærende ved at skære overskydende fedt og kulhydrater og tilføje fiber, mineraler, vitaminer og proteiner. Et andet mål er at få en afbalanceret kost inden for den fastsatte daglige kalorie tæller.

Microwave måltider kan være en mulighed for Dieters hvis de er for travlt til at tilberede deres egen mad. Flere lys sorter som Lean Cuisine, Kashi, Sund Choice og Vægt Watcher Smart Ones er tilgængelige i mikrobølgeovn entrée afsnittet. Dog skal du kigge efter entrees med omkring 300 til 400 kalorier, lav i natrium - mindre end 600 mg - og mindst 4 til 5 gram hver af fiber og fedt.

Trader Joe Chicken Tandoori med spinat

Dette er en af ​​de mange sunde klar til at spise måltider ved Trader Joe. Det har 360 kalorier, 520 mg natrium og 5 g fibre. Dette måltid er fuld af protein fra magert kød af ristet kylling. "Tandoori" er det Hindi ord for ristet. Tilføjelse af en lille side af dampede grøntsager eller frugt vil give fylde dig op og give ekstra fibre, mineraler og vitaminer.

Trader Joe har flere andre sunde mikrobølge måltider ligesom linser og ris, pad thai, kylling med langkornet basmati ris og vegetar pizza. Du kan eksperimentere med at være vegetar, hvis du kan lide; fordi flere afbalancerede vegetariske mikrobølge måltider fra Trader Joe og andre mærker er let tilgængelige. )

Sunde valg Fire Roasted Tomat Kylling

Dette er en komplet måltid med ristet kylling, polyethylen pasta med ristet tomat sauce, grøntsager og en apple skarpe til dessert. Og det giver dig kun 310 kalorier. Det hjælper dig med at holde i kalorie budget og opfylder trangen til en dessert på en smart måde. Dette benmel indeholder 5 g fedt, 6g fiber og 500 mg natrium. The Weight Watcher pointe systemet giver det 6 point.

Kashi Mayan Harvest Bake

Kashi har flere mikrobølgeovn måltider for Dieters. Disse måltider er lavet af syv fuldkorn, grøntsager og naturlige kød som kylling eller rejer. Mayaernes Harvest Bag måltid indeholder 9 g protein, 380 mg natrium og 8 g fibre.
Kashi tilbyder flere vegetariske måltider som Chana Masala, som giver din andel af protein fra bønner som kikærter. Den USP af Kashi; dog er den sej-nøddeagtig tekstur af de hele korn, der tilskynder bedre tygge af fødevarer og nærende grøntsager, balance ethvert måltid. Nogle af Kashi s fødevarer er eksotiske og derfor de giver dig udvalg at vælge imellem.


        

Udgiv min kommentar