Fantacine.com

Ernæring til sundt hår

Ernæring til sundt hår


Shampoo og balsam er ikke de eneste faktorer, der kræves for sundt udseende hår. Holde håret sundt afhænger af, hvad en person lægger inde i deres krop. Det er derfor, bruseren er lige så vigtig som køkkenet, når det kommer til at opretholde et sundt hår. De ernæring krav til sundt hår gælder også for at opretholde en samlet sund krop.

Vitaminer

Vitamin A og C er nødvendig for at producere sebum, som er hovedbundens naturlige hårbalsam. Vitamin A og C kan findes i mørkegrønne grøntsager, såsom spinat.

Mineraler

Der er behov for jern, zink og biotin for en sund hovedbund og kan findes i bønner. Biotin mangler kan føre til sprøde strenge. Calcium er vigtigt for hårvækst og er bedst træffes i fedtfattige mejeriprodukter.

Omega fedtsyrer

Omega-3 hjælper tilstand hår og kan findes i valnødder, laks og hørfrø. En mangel kan føre til en tør hovedbund og kedelige låse.

Protein

Høj kvalitet protein kan findes i laks og fjerkræ. Dette kan bidrage til at styrke hårsækken og vedligeholde håret pulserende nuance.

Velafbalanceret kost

FAD kostvaner og lavt kalorieindhold kostvaner kan skabe mangler i kroppen, der kan være mærkbar i håret inden for 2 eller 3 måneder. Hårtab eller afgivelse kan forekomme. Dette kan være et midlertidigt problem, der kan føre til bedring gennem en velafbalanceret kost fyldt med en række af sund mad.


        

Udgiv min kommentar