Fantacine.com

Sådan Drik 10 glas vand om dagen på Body for Life Diet

The Body For Life kost er en realistisk tilgang til vægttab. En dag om ugen kan du endda spise hvad du vil! Hvem kan ikke lide den tanke? Men en af ​​de udfordringer, der før dig på denne diæt er at drikke ti glas vand om dagen. Det er svært at gøre, hvis du ikke er vant til at drikke vand i første omgang! Lær, hvordan det er at komfortabelt drikke 10 glas vand om dagen på kroppen for livet kost!

Instruktioner

Sådan Drik 10 glas vand om dagen på kroppen For Life Diet

1 Start drikke tidligt! Vand, der er. Sørg for at hælde dig selv et glas med morgenmad. Mens der på Body for Life kost, er det en god idé at erstatte de fleste drikkevarer med vand! Mens sodavand ikke er forbudt, bør de ikke indtages meget, når de forsøger at tabe sig. Hvis du har mælk med korn eller endda en af ​​Body for Life ernæring drikke, jage den med lidt vand.

2 Sæt en stash af aftappet farvande på bagsædet af din bil. Købmænd og helsekostbutikker nu sælger pakker med små flasker vand. De har flasker at lige et helt glas vand. Hold dem, for på farten. Det vil ikke være svært at ned et par i trafikken, når det er varmt ud, eller mens du venter på dine børn i skolen! Uanset hvad du gør på farten, er der sandsynligvis plads til nogle drikke!

3 Foretag te! Brew nogle grøn te før overskriften ud for dagen. Det tæller som vand, og det er fantastisk til energi og antioxidanter. Påfyldning en termokande eller kaffe holder med grøn te er en lækker måde at forbruge vand, og det er en ændring af smag.

4 vitamintilskud pakker er gode til at blande sig med et glas vand til en lækker smag af valg, samt ekstra vitaminer og mineraler. Bland dem med vand, og drikke op.

5 Sæt vand i en vin glas på middag. Det virkelig effekt, hvordan du tænker på at drikke vandet. Det lyder fjollet, men det gør tilføje motivation til at føle, at du hengive sig de mest subtile måder. Drik hele glasset, og gå tilbage til sekunder. Når spisning på en restaurant, kan du bede om, at din flaskevand blive serveret i en vin glas. Mange gør det på den måde, og det vil sætte dig op for succes i drikkevandet.

6 Drik noget varmt vand med citron eller lidt spritz fra en appelsin eller kalk natten. Dette er en stor erstatning for dessert eller i stedet for en sen nat snack. Det varme vand kan være beroligende og forberede dig til at sove!

TIPS

  • Hold styr på, hvor mange glas vand du drikker på en dag. Beløn ​​dig selv, på en måde, der ikke involverer mad, når du opfylder alle krav til vand på en dag! Hold din vand mobil! I tilfælde af, at der ikke er vand i et møde eller i løbet af dagen, når du arbejder, du ønsker at være i stand til at få det let på hånden.
  • Må ikke tvinge dig selv til at drikke! Du kan blive syg af at tvinge dig selv til at drikke ud over din komfort zone.
  • Drik ikke diæt sodavand som erstatning for vand!
  • Lad ikke dig selv blive tørstige for at drikke. En stor procentdel af kroppen er vand, og ved den tid, du er tørstig, din krop er allerede behov for vand og lidt dehydreret.

        

Udgiv min kommentar