Fantacine.com

Sådan Stop din ømhed og smerter All Natural Way

Hvis du har ømme muskler eller hovedpine, snarere end at tage potentielt farlige stoffer for at fjerne det problem, det er så meget sundere at tage noget naturligt i stedet. Alle lægemidler, herunder aspirin, har potentielt farlige bivirkninger. At tage sig af din ømhed og smerter uden at skulle bekymre sig om bivirkninger af medicin er en belastning off mange folks bevidsthed.

Instruktioner

Sådan Stop din ømhed og smerter All Natural Way

1 Tager Ingefær snarere end aspirin er en sund og stærk alternativ. Hvis du virkelig foretrækker aspirin, prøve alle naturlige White Willow Bark i stedet, da det er den naturlige form af midlet. For Migræne Hovedpine en god naturlig afhjælpe at prøve er Matrem, snarere end kemiske stoffer, der kan forårsage flere problemer, end de løser. Tag et kig rundt din lokale helsekost butik og se, hvad naturlige alternativer er derude på markedet. De fleste vitamin- og mineraltilskud vil fortælle dig på etiketterne, hvad de er gode for.

2 Når du har muskelsmerter prøve at gnide nogle olivenolie ind i området og bare føle smerten afløb væk. Olivenolie er en fremragende aktuel smerte retsmidler og har ingen bivirkninger, fordi det er naturligt og vil få dig nogen skade. Det gør ikke ondt at gnide det ind i din pande, hvis du oplever en hovedpine og se, om oliens smerter fjerne egenskaber vil have en effekt, plus det vil fugter din hud som en ekstra bonus.

3 Gør din forskning om emnet af naturlige smertestillende og læse op på, hvilke typer af næringsstoffer er nødvendige for at skabe hvilken effekt. Check forskellige butikker og kataloger til overkommelige priser. Ganske ofte kosttilskud vil være skandaløse dyrt, men en gang imellem kan du finde en virkelig stor salg, såsom to til prisen for én salg, og ting af denne art. Også postordrekataloger har normalt bedre priser end hvad du vil finde i butikkerne, så er en mulighed så godt, men vær forsigtig, når du går denne rute som ganske ofte, vil du nødt til at have en vis mængde for din ordre.

4 Vride din ankel er meget smertefuld, nogle gange resulterer i en forstuvning, som i det mindste delvist kan lamme en person i flere dage. Prøv en dyb tissue massage, så snart forstuvning opstår, selv før du vælger selv tilbage op til at forsøge at gå på det. Dette vil aflaste bygningen tryk og frigøre spændinger fra smerten, som normalt forårsager skaden bliver værre. Det er sandsynligt, at hvis denne massage udføres, før du forsøger at stå, vil smerten lindres og anklen vil hurtigt føle sig meget bedre, måske endda forhindre en limp.It er en god idé at bruge massage for alle muskelsmerter, da det vil aflaste spændinger, der holder smerten går i første omgang. Deep tissue massage er afgørende for helbredelsen af ​​muskelskader. Det kan også hjælpe med spændingshovedpine.

5 Kolloid sølv dråber i næsen kan hjælpe med sinus hovedpine som sølv er en naturlig anti-biotiske. Sinus hovedpine er dybt smertefulde og invaliderende. At finde noget naturligt, der virker på, at smerte er meget værd. Du kan bestille kolloid sølv fra sundhedsmæssige kataloger, købe det i butikker, der sælger kosttilskud, eller endda lave dine egne med et par enkle enheder, du kan købe online.

TIPS

  • Altid forsøge at shoppe rundt efter de bedste tilbud i kosttilskud, da de kan være meget dyrt.
  • Find ud af fra din læge, hvilke typer af medicin kan blive negativt påvirket af brugen af ​​kosttilskud.

        

Udgiv min kommentar