Fantacine.com

Sådan blege tænder med bagepulver og peroxid

Sådan blege tænder med bagepulver og peroxid


Hvide, sunde udseende tænder kan tage år off dit smil og samtidig øge den måde, du ser. Processen med tandblegning hjælper med at fjerne misfarvning fra dine tænder, og selv om det kan gøres ved tandlægen kontor eller med store-købte tandblegning forsyninger, udført med hjem retsmidler. En blanding af bagepulver og peroxid gør en effektiv hjem afhjælpe for tandblegning. Brug den til at forbedre udseendet af dine tænder, så du kan begynde at blinke, at smile igen.

Hvad er årsagen Misfarvning af tænder?

Nogle af de mest almindelige årsager til misfarvning og pletter på tænderne er mad, drikkevarer, tobak, medicin og dårlig tandhygiejne. Rygere og dem, der tygger tobak udvikle tand pletter spænder i farve fra gul til brun. Avid kaffe og te drikker kan også finde sig selv med gul misfarvning over tid. Andre fødevarer og drikkevarer, såsom vin og bær, bidrager til uønsket misfarvning af tænderne, samt visse antibiotika og antihistaminer. Det er også almindeligt for ældning for at spille en rolle i misfarvning af tænderne.

Ingredienser af tænder hvidtekalk Remedy - Baking Soda

Bagepulver, som er et natriumbicarbonat, eksisterer naturligt i alle levende ting. Formålet er at hjælpe afbalancere pH-niveauer til at fremme og opretholde livet. Bagepulver kan udvindes fra en type malm kendt som trona eller fremstillet ved at lede en blanding af ammoniak og carbondioxid gennem en koncentreret version af natriumchlorid, også kendt som bordsalt. Den milde alkali og sikker, mild slidende bagepulver hjælper det nemt at fjerne snavs og pletter fra dine tænder uden at ridse, og det fungerer også som en naturlig ånde freshener.

Ingredienser af Tandblegning Remedy - peroxidtal

To atomer af oxygen og to atomer af hydrogen udgør væsken kendt som hydrogenperoxid. Molekylet let nedbrydes, når de kommer i kontakt med andre overflader. For eksempel, når man hælder hydrogenperoxid over et snit, begynder det at boble. Boblerne er forårsaget af oxygen element af hydrogenperoxid. Væsken er almindeligt anvendt i store-købte tandblegning kits og professionelle tandblegning løsninger.

Brug bagepulver og peroxid

Placer 1/2 tsk bagepulver i en flad skål og støvregn hydrogenperoxid over pulver som du røre at gøre en masse. Brug lige nok peroxid til dannelse af en tynd pasta-lignende blanding. De to bestanddele vil naturligt skum, da de reagerer kemisk. Dyp din tandbørste i pastaen blandingen og børste dine tænder som sædvanlig. Fordi det er bedst at undgå at synke hydrogenperoxid, denne naturlige blanding er ikke det bedste valg for små børn. Løsningen kan bruges dagligt for at opnå tandblegning, og efter en til to uger, skal aftrappes til en gang hver par dage til vedligeholdelse.


        

Udgiv min kommentar