Fantacine.com

Hjemmelavet Løsning for ligtorne på tæer

Hjemmelavet Løsning for ligtorne på tæer


Starter ud som hård hud, ligtorne udvikle sig på foden (især tæer) som følge af friktion eller konstant tryk, bliver en hård plaster på tyk, hævet hud, der forårsager ubehag og smerte. Mens du kan prøve hjemmelavede retsmidler til at behandle dine ligtorne, først konsultere din læge eller fodterapeut. Du bør aldrig selv behandle enhver mund tilstand, hvis du har diabetes, ifølge Dr. Neal Kramer, en Betlehem, Pa.-baserede ortopæd, diskutere ligtorne i en Prevention.com artiklen.

Indsætter

Påfør en af ​​forskellige pasta til at blødgøre og i sidste ende reducere majs.

Grind et par stykker af lakrids, der hjælper helbrede huden betingelser meget gerne hydrocortison creme, og bland med sennep eller sesamolie. Med natlige applikationer (for omkring en måned), bør kornet falde i størrelse og til sidst forsvinde.

Brug kridt pulver og vand for at forberede en pasta, eller knuse fem eller seks aspirin tabletter (hvis du ikke er allergisk) til et pulver og blandes med citronsaft og vand. Påfør pastaen til din fodens hårde hud pletter, sætte din fod i en plastikpose, og pak et varmt håndklæde omkring posen. Efter 10 minutter, pakke din fod og krat det hårde, callused hud med en pimpsten.

Juice

Gnid citronskiver på dine ligtorne, og lad saften sive ind i et stykke tid. Kornet vil begynde at få bløde; gnid det med pimpsten, indtil du har en glat lag af huden. Du kan også placere eller binde citronskiver over dine ligtorne natten over. Om morgenen, fjerne dem og vaske det inficerede område med et desinfektionsmiddel. Gør dette dagligt i en måned.

Andre safter, der fungerer som irritanter og hjælpe helbrede ligtorne omfatter dem fra rå papaya eller moden ananas. Påfør 1/2 tsk over for majs tre gange dagligt. Rå papaya fungerer også, når påføres direkte på majs i mindst ti minutter.

Mælkebøtte saft og mælket saft fra grønne figner vil blødgøre dine ligtorne, når den anvendes. Anvende enten saft tre gange dagligt til det angrebne område.

Andre hjemmelavede løsninger

Fyld et bassin med nok lunkent vand til at dække dine fødder, tilføjer en blanding af salt og sæbeskum. De sæbeskum gør det lettere for dig at fjerne ligtorne, som du massere dine fødder.

Bland honning og sukker, som hjælper eksfolierer din hud, og gnid blandingen på dine fødder før eller efter badning. Når badning, skrubbe det berørte område med en pimpsten, hvilket vil fjerne noget af den hærdede hud.

Udøvere af folkemedicinen kogt vedbend blade at behandle ligtorne. Soak et par blade i en skål med eddike, der fungerer som en antiseptisk, og lad sidde natten over. Om morgenen, fjerne bladene, dyppe et stykke brød i eddike, og sætte brødet på majs. Holde den der i løbet af dagen, om anvendelse af et frisk lag natten. Dine ligtorne bør starte peeling off efter et par dage.


        

Udgiv min kommentar