Fantacine.com

Sundhedsmæssige fordele af hør olie

Hør olie er et ernæringstilskud, der består af 1/3 olie og 2/3 hørfrø komponenter. Det er en fantastisk måde at få de nødvendige omega-3 fedtsyrer i din kost, hvilket er noget, som mange mennesker mangler. Hør olie er normalt findes i tabletform og bør tages dagligt for den bedste virkning.

Hjerte sygdom

Hør olie indeholder høje niveauer af omega-3 fedtsyrer, og en af ​​fordelene ved dette er, hvordan det hjælper dit hjerte. Disse fedtsyrer i høj grad nedsætte risikoen for hjertesygdomme og andre hjerteproblemer.

Kræft

Omega-3-fedtsyrer er også blevet kendt for at forebygge kræft. De er kendt for at dræbe kræftceller uden at skade nogen normale celler i nærheden.

Anti-inflammatorisk

Hør olie reducerer inflammation i leddet. Dette gør det en stor supplement for dem, der lider af gigt.

planteslim

Planteslim er en vigtig del af hør olie, der direkte påvirker fordøjelsessystemet spor. Det fjerner toksiner i tarmen og virker som en blid afførende.

lignaner

Hør olie er en af ​​de bedste kilder til lignaner, der indeholder 74 procent mere end de fleste andre korn og grøntsager. Lignaner virke som kraftige antibakterielle, anti-fungale og anti-mikrobielle forbindelser i kroppen.


        

Udgiv min kommentar