Fantacine.com

CHA Diet

"Carb Haters Anonym" er en bog skrevet af Marc Lobilner, Derek Charlebois og Chuck Rudolph. Det diskuterer Lobilner rejse for at ændre sin kost til en, der helt udelukker kulhydrater. En prøve af bogen kan downloades gratis fra hjemmesiden: www.SCIVATIONBOOKS.com.

forudsætning

Lobilner så sin far dø af type-2-diabetes ved kun at klippe højt fedtindhold fødevarer fra hans kost. Herefter begyndte han at forske i virkningerne af kulhydrater på kroppen, og hvad der er kendt som det glykæmiske indeks. Lobilner var fast besluttet på at fjerne kulhydrater og i stedet fokusere på at bruge fedt som energi. "Hvis kulhydrater er 87 oktan, så fedt er væddeløb brændstof!" udbryder Lobilner i bogen.

Book Indhold

Indførelsen af ​​bogen giver oplysninger til støtte den forudsætning af kost og nedbryder videnskaben bag fedtstoffer, proteiner, kulhydrater, frugt og grøntsager. Det giver også formler til at bestemme, hvor mange kalorier en deltager bør indtage mens de er på CHA kost.

Næste bogen diskuterer den type træning folk skal følge for at få deres organer tilpasse sig de nye energikilder. Disse træningsprogrammer omfatter lav til moderat cardio og vægtløftning. Et diagram af hvornår måltider bør indtages i betragtning af, når træning forekommer er også inkluderet. Lobilner understreger, at mere lean muskel en person ønsker at vinde, jo mere hun faktisk har brug for at spise. Desuden sulte dig selv er en af ​​de værste mulige strategier for din krop.

De næste kapitler er viet til den 12-ugers masse-muskel-bygning planen. De træningsprogrammer for hver uge er omhyggeligt detaljeret, ligesom de måltider, der skal spises for at maksimere udbytte af træning. Desuden er hvert måltid fordelt efter mængden af ​​kalorier du bør forbruge fra hver mad gruppe, såsom kulhydrater, proteiner og fedt.

Den sidste del af bogen diskuterer kosttilskud du kan tage for at bidrage til at øge CHA program og holde din krop på sporet.

Kontrovers

Den CHA kost er meget lig andre "lune" kostvaner, der har eksisteret meget længere, såsom South Beach og Atkins kost. Nogle eksperter hævder, at kroppen har brug for kulhydrater for at fungere, og at for meget fedt vil være skadeligt, mens andre siger, at høje kulhydrat kost er vejen at gå for hurtigt vægttab. Men mens mange mennesker forsøger en række forskellige diæter, de fleste læger og personlige trænere er enige om, at en tilgang, som involverer motion og en moderat indtag af kulhydrater er den bedste måde at opnå den sunde livsstil, vi alle tørster.


        

Udgiv min kommentar