Fantacine.com

Sådan Beregn en 1200 Calorie Diet Baseret på Food Pyramid

Sådan Beregn en 1200 Calorie Diet Baseret på Food Pyramid


The Food Pyramid blev skabt af det amerikanske Department of Agriculture som en måde at hjælpe folk til at forstå kroppens samlede kostbehov. Det kategoriserer fødevarer i seks grupper baseret på deres ernæringsmæssige make up (korn, grøntsager, frugt, olier, mælk og kød og bønner) og skitserer, hvor meget af hver gruppe bør gøre op en persons daglige kost. En 1200 kalorieindhold kost består af spise de mindste foreslået servering af hver gruppe.

Instruktioner

1 Spis tre ounces kerner per dag. Kornene gruppe udgøres af fødevarer fremstillet af hvede, ris, havre, majsmel og andet korn. Produkter som brød, tortillas, kiks og pasta passer i denne kategori. Vær sikker på at lede efter fuldkorn frem for raffinerede dem. Raffineret kornprodukter miste mange af deres væsentlige næringsstoffer som fiber, jern, og B-vitaminer.

2 Grøntsager og frugt bør udgør hovedparten af din kost. Sørg for at du har mange forskellige farver i de grøntsager, du spiser, så du får en lang række næringsstoffer, især mørke greens og appelsin grøntsager. Grøntsager kan være friske eller frosne, men vær forsigtig med dåse produkter, da de ofte har en masse af tilsat salt. Frugter kan være friske, frosne eller tørrede. Også være forsigtig med tilsat sukker i konserverede frugter og især i frugtsaft.

3 Begræns dine olier til fem til si teskefulde per dag og kun bruge gode olier. Olier, der kommer fra fisk, nødder og grøntsager er meget lavere i mættede og transfedtsyrer end faste fedtstoffer som smør og svinefedt.

4 Enhver mejeri-baseret produkt, som ost og yoghurt, er en del af mælken gruppen. Har tre kopper fødevarer i mælken gruppe pr dag for at give din krop den nødvendige mængde calcium. Fedtfattig eller fedtfri mælk er bedst, fordi det er også meget lavere i kalorier end hele.

5 Har fem ounces per dag af proteinrige fødevarer som kød, nødder og bønner. Vælg de magreste udskæringer af kød, du kan finde, ligesom uden skind fjerkræ og stege, runder, og lænd oksekød og svinekød.


        

Udgiv min kommentar