Fantacine.com

Lacto-Ovo vegetarisk kost for Kids

En lacto-ovo vegetarisk kost eliminerer kød fra ens spise valg, men tillader mejeri ligesom yoghurt og ost samt æg. USA Today anslået i 2007, at omkring 3 procent af amerikanerne er vegetarer: med nok planlægning, kan du og dit barn være i denne gruppe. Med kød erstatninger optræder på hylderne i butikker, kan overgangen opnås med stor lethed. Forældre vælger denne kost for deres børn har andre end blot hvad de skal spise yderligere overvejelser.

Find Kød Alternativer

Børn på en ung alder ofte ønsker at passe ind med deres jævnaldrende. Således ser deres ven spiser en hamburger kan gøre dem ønsker det samme. Finde vegetariske alternativer til kødprodukt, ligesom soja burgere, gør dit barn føler de ikke går glip af, hvad deres venner spiser. Mayo Clinic også, at kød alternativer er en fantastisk måde at tilføje sort til en vegetarisk kost, især hvis dit barn ønsker en kød-baserede fad.

Dit barns kammerater kan ikke forstå, når en vegetarisk barn siger til dem: "Mor og far siger, jeg kan ikke spise din hotdog." Ved at lade dit barn at have deres "særlige" hotdog, der ligner deres vens (og smager ligesom det også), det fjerner dit barns behov for at forklare præcist, hvorfor de er vegetar. Selvom mange børn lykkeligt forklare deres kost til andre, der giver dit barn kød alternativer til at spise i deres Madpakker giver dem mulighed for at forklare deres kost på deres egne betingelser, og ikke af nødvendighed på grund af en anden barns afhøring af hvorfor deres frokost er forskellig fra andre.

findes Vegetar alternativer for en række kødprodukter: kylling fingre, hotdogs, hakket oksekød, hamburgere, deli kød, bacon, pølse og strimlet kød er alle tilgængelige i butikker som Whole Foods. Endog kommercielle købmandsforretninger tilbyder en bred vifte af disse produkter.

Forklar kosten restriktioner

Når dit barn bliver inviteret til sleepovers, sikre hosting forældre ved om dit barns kost. Ellers kan de alle spiser sloppy joes og dit barn kunne uforvarende spiser kød. Langsigtede vegetarer, der spiser kød kan opleve en dårlig mave eller opkastning: dette ville ikke gøre for den bedste tid på en slummer fest.

Tilbyd forældrene en veggie burger eller kød alternativ til at gøre for dit barn, og takke dem for at rumme dit barns kosten restriktioner. Mange forældre til kødspisere er glade for at imødekomme vegetariske børn - de skal bare brug for vejledning om, hvad at gøre.

Selvom lærerne sjældent udstede kødfulde snacks, bringe det op i begyndelsen af ​​året bare i tilfælde af at de bestiller brune taske frokoster for ting som ekskursioner. Du barn kan have behov for en grillet ost sandwich i stedet for en skinke og ost sandwich, og læreren skal vide på forhånd.

Få Niveauer Vitamin Kontrolleret

Det Læger Udvalget for Responsible Medicine forklarer, at vegetarisk kost har mange sundhedsmæssige fordele såsom lavere kolesterol, lavere vægt og en lavere risiko for sygdom som diabetes og kræft. Ikke desto mindre kød er også rig på næringsstoffer, der er nødvendige til dyrkning børn som B-vitaminer, jern og protein. Mens en vegetarisk kost kan give disse næringsstoffer i fødevarer som bønner og bladgrøntsager, sørg for at få dit barns næringsstof niveauer kontrolleres regelmæssigt på en læge kontor for at undgå fejl og mangler.


        

Udgiv min kommentar