Fantacine.com

Sådan, hvis din skjoldbruskkirtel medicinen virker

Når fysiske symptomer på sygdom i skjoldbruskkirtlen er langsomme til at forsvinde, eller nye udvikler, kan en fysisk undersøgelse alene ikke fuldt diagnosticere sygdommens fremskriden. Mange andre sygdomme og lidelser kan dele samme fysiske manifestationer. Derfor er det vigtigt at overvåge dit helbred ved at inkludere laboratoriearbejde som en vital del af din sundhedsmæssig vurdering. Fælles blandt skjoldbruskkirtlen medicin er thyroxin, der anvendes til at hjælpe genetablere normale niveauer af thyreoideahormon til personer med lav eller fraværende skjoldbruskkirtel funktion. Efter første dosis, normalt tager det flere uger før normal skjoldbruskkirtel hormon niveauer opnås. Periodiske laboratorium blodprøver er brug for at overvåge sundhed fremskridt.

Instruktioner

1 Indstil og holde en aftale med en kvalificeret læge, der kan bestille og fortolke skjoldbruskkirtlen laboratorieforsøg. Din læge bør undersøge dig for tegn og symptomer på Deres sygdom i skjoldbruskkirtlen, og bestille laboratorieundersøgelser nødvendige. Vær sikker på at drøfte narkotika terapi muligheder og være sikker på du tager den bedste medicin til rådighed for dig. Nogle medikamenter kan være mere effektive end andre.

2 Thyroid laboratorieundersøgelser kan bekræfte skjoldbruskkirtlen funktion. Skulle din skjoldbruskkirtel funktion forandring, vil din læge fortælle dig, om der er behov medicin ændringer. Hvis der skal foretages ændringer, vil yderligere laboratorietest kræves omkring seks uger efter start af ny recept.

3 Fortsæt med at overvåge din skjoldbruskkirtel funktion ved at besøge din læge for regelmæssige konsultationer og opfølgning lab arbejde. Thyreoidea sygdom pleje er en livslang forpligtelse, og din medicin er afgørende for dit velbefindende.

4 Hvor godt du føler er meget vigtigt at bestemme effektiviteten af din skjoldbruskkirtel medicin. Så mens lab resultater kan give kvantitative resultater, hvor godt du føler er en kvalitativ foranstaltning ikke at blive overset.

TIPS

  • Høring med en endokrinolog kan give dig yderligere nyttige oplysninger om din skjoldbruskkirtel sygdom og skjoldbruskkirtel medicin. Gennem hjælp af disse meget kvalificerede læger, kan du have adgang til forkant medicinske fremskridt og terapier.
  • Hormonbehandling medicin nødt til at blive produceret på de højeste standarder og kvalitet. Manglende opfyldelse af disse krav kan betyde, at dine symptomer er langsomme til at forbedre. Ifølge Dr. Simone Scumpia, en berømt endokrinolog og klinisk professor i medicin i Austin, Texas anvendelse af generiske lægemidler til behandling af hypothyroidisme er generelt uacceptabelt. Ikke alle stoffer er skabt lige, og når det kommer til hormonbehandling medicin, er det vigtigt at få den bedste kvalitet til rådighed.

        

Udgiv min kommentar