Fantacine.com

Acai Berry Fakta og fiktion

Acai bær: er mediernes opmærksomhed omkring denne frugt baseret på hype eller stof? Mens disse bær er vokset i dele af Sydamerika i århundreder, deres dyder er lige begyndt at blive delt med mange i den vestlige verden. Det er ikke overraskende, at ord af deres sundhedsmæssige fordele har spredt sig som en steppebrand, da mange mennesker er altid på udkig efter den nye mad til at helbrede de problemer, der plager os. Men ligesom mange mirakel fødevarer og piller, der er kommet før acai bær, der er masser af misinformation sammenflettet med et par kerner af sandhed.

The New superfood

Faktum. En determiner af, hvad der gør en fødevare en superfood er mængden af ​​antioxidanter i at fødevarer. De antioxidant egenskaber måles ved Oxygen Radical Absorbans Kapacitet (ORAC). På et gram af gram basis, acai bær rangerer højere end andre kendte superfoods. For eksempel, blåbær er 92, tranebær er 94, og acai bær rang No. 1 med 610 pr tilsvarende portioner. Acai bær er også fejret for deres kombination af andre næringsstoffer, herunder fiber, essentielle vitaminer og omega fedtstoffer.

nylig opdaget

Fiction. Disse bær er vokset i flere hundrede år i regnskovene i Brasilien. De har været en fast del af kosten for indbyggerne i Amazonas-regionen. De har for nylig vokset i popularitet på grund af visse medier og tv-personligheder forherlige deres hjerte sundt værdi.

Spur Vægttab

Fiction. Acai bær alene vil ikke hjælpe dig kaste en dramatisk del af vægten. Mens nogle undersøgelser har vist, at indtagelse af acai bær saft hjælper en ophold fuld længere, er det ikke et universalmiddel, at mange, der kæmper med vægtproblemer ønsker det skal være. Den kolde, hårde sandhed om vægttab er, at man skal spise en varieret kost og brænde flere kalorier, end han forbruger. Acai bær er ikke mere et vægttab mirakel mad end en diæt af æbler eller bananer alene ville foregiver at være. Hvis dit mål er at droppe pounds, spise acai bær sammen med mange andre frugter og grøntsager.

Ingen bivirkninger fra Forbrug

Faktum. I deres rå bær form de acai bær producere omtrent lige så skadeligt for bivirkninger som man ville se med appelsiner eller andre frugter - hvilket betyder minimal til ingen. Du ville kun lide skadelige virkninger, hvis du var allergisk over for acai bær, eller du forbruges en uforholdsmæssig meget af dem og blev plaget af diarré som din krop forsøgte at befri dem fra sit system. Mens der er ingen bivirkninger fra at spise dem i deres naturlige tilstand, er der ingen garantier for, hvor sikkert det er at spise dem som en del af kosttilskud, vægttab piller eller andre stoffer. Mange virksomheder af kost hjælpemidler er ikke omfattet af statslig regulering og forbrugerne kan aldrig være 100 procent sikker på, at acai bær piller eller juice er helt sikker.

Godkendt af FDA

Fiction. Eventuelle krav om acai bær bidrager til at fremme vægttab, bremse aldringsprocessen og bekæmpe hårtab, blandt andre, ikke er videnskabeligt underbygget af den amerikanske Food and Drug Administration. De er ikke blevet godkendt til at behandle eller helbrede sygdomme. Der er ingen kendt juridisk dosis. Hvis dit mål er at forbruge disse bær som et middel til at forbedre din sundhed, altid tjekke med din læge om de godkendte metoder.


        

Udgiv min kommentar