Fantacine.com

Soy Protein Powder sundhedsvirkninger

Soy Protein Powder sundhedsvirkninger


I 2005 den amerikanske Food and Drug Administration har besluttet at revidere sin anbefaling om, at soja er godt for hjerte sundhed. Nyere undersøgelser har vist, at samtidig med at sojaprotein kan være godt for dig kan det ikke være så gavnligt som engang troede. Faktisk i nogle tilfælde tager soja kan være skadeligt for dit helbred. Så få at kende alle fakta om dette stof, før du tilføjer soja protein pulver til din kost.

heart Health

Arbejde 20 til 25 gram sojaprotein i din daglige kost kan hjælpe med at reducere dit kolesteroltal, og dermed mindske risikoen for hjertesygdomme. På samme tid, vil det ikke gøre en stor nok forskel, at du kan stole på det udelukkende for at holde dit hjerte sundt. I sidste ende bør sojaprotein tages som en lille del af en godt afrundet kost og motion plan.

Bone Health

Fordi sojaprodukter er naturligvis calcium-rige, kan de tages for at øge knogle sundhed. Soja indeholder også magnesium og bor, mineraler, der arbejder med calcium at øge knogletæthed. De har også vist sig at nedsætte risikoen for brud i tidlige post-menopausale kvinder.

Kræft

Tidlige undersøgelser har vist, at soja kan være nyttige til behandling og forebyggelse af visse kræftformer, især bryst- og prostata sorter. Men de seneste undersøgelser kastet tvivl om, hvorvidt sojaprotein kæmper kræftceller. Brystkræft overlevende får ofte at vide at holde sig væk fra soja produkter, når de er i remission. Da data om soja effekt på kræftceller er stadig usikkert, rådføre sig med din læge, før du foretager soja protein pulver en del af din kræft behandling eller forebyggelse rutine.

Konklusion

Sojaprotein kan være nyttige på mange måder, men det er ikke et under fødevarer. Ligesom alle proteiner, bør det være en del af en velafbalanceret kost og motion planen. Hvis du har spørgsmål om, hvordan sojaprotein pulver kan påvirke dit helbred, tale med din læge, før du tilføjer det til din regime.


        

Udgiv min kommentar