Fantacine.com

Eksem i Børn & Kost

Eksem i Børn & Kost


Eksem er en hudlidelse, der påvirker en anslået 1,5 millioner børn i USA, ifølge National Eksem Association. Denne hudsygdom resulterer i tørre, pletvis eller endda oser læsioner på kroppen. Læsionerne faktisk påvirket af kløe. Kløe er forårsaget af en inflammatorisk immunrespons. Der er mange ting, der kan udløse denne reaktion, såsom miljø, stress og kost. De fødevarer, der udløser en histamin reaktion varierer for hver enkelt person. Nogle børn vokser eksem når de bliver ældre, mens andre fortsat lider med symptomer for hele deres liv.

Fælles Trigger Foods

Eksem er stærkt påvirket af fødevareallergi. De mest almindelige udløse fødevarer er æg, nødder, mælk, ost, soja og kødprodukter. Der er også andre fødevarer, der kan udløse eksem, men dem, der er anført er de mest almindelige. Nogle børn kan også opleve eksem, hvis de har astma og allergi.

Andre fødevarer, der kan forårsage flare-ups behandles og sukkerholdige fødevarer. Sukker har en negativ effekt på immunsystemet, fordi den fremmer betændelse i kroppen. Børn med eksem bør begrænse deres indtag af sukker, ud over at undgå udløse fødevarer. Holde en fødevare dagbog vil hjælpe dig med at identificere, hvad fødevarer er årsag dit barn til at bryde ud.

Gavnlige Foods for eksem

Ligesom der er fødevarer, der kan bringe på en negativ immunrespons, der også er fødevarer, der er til gavn for behandling af eksem. Disse fødevarer har særlige vigtige næringsstoffer, der styrker immunforsvaret og forbedre den samlede hud sundhed. Giv dit barn fødevarer, der er høj i bioflavanoids, da de hjælper reducere histamin reaktion i kroppen. Bioflavanoids er farven findes i grøntsager og frugt. Fødevarer med mere farve har højere koncentrationer af bioflavanoids. Fokus på at fodre dine børn hele fødevarer. Tager ekstra C-vitamin kosttilskud kan også bidrage til at reducere inflammation.

High Mineral Diet

Børn med eksem bør indtage en kost rig på mineraler, ud over at tage en hel-food vitamin og mineral supplement. Dr. Linda Side, forfatter til Sund Healing siger, "en fiberrig, højere mineralsk kost med masser af vegetabilsk protein er en central faktor i clearing og forebygge eksem." Mange børn, der lider med eksem ikke er i stand til at drikke mælk, fordi det ofte er en udløser mad. Disse børn kan blive mangelfuld i calcium, så det er vigtigt at give dit barn kalktilskud eller alternative muligheder, såsom mandel mælk eller rå gulerodssaft.

Super Foods

Medtag super fødevarer såsom spirulina i dit barns kost. Spirulina er en høj kvalitet vegetabilsk protein, der kan tages i pille eller pulverform. Det er en blågrøn havalger, der er en god kilde til protein. Dette hav grøntsag indeholder også et højt niveau af mineraler og vitaminer, der også er til gavn for huden.

Gavnlige Fedtstoffer at reducere inflammation

Spise en god kost fyldt med mineraler er meget vigtigt, men det er også vigtigt for børn med eksem at forbruge de rette former for fedtstoffer og olier. Visse fedt findes i stegte fødevarer kan fremme flare-ups. Dog vil den rigtige form for fedtstoffer og olier dramatisk forbedre dit barns helbred ud over at forebygge eksem udbrud. Undgå margarine eller noget hydrogeneret. Hvis din familie kan lide at sprede smør på toast eller visse retter, vælge rigtigt smør.

Kog din mad med kokos, ekstra jomfruolie eller drue frø olier. Alle disse olier indeholder omega-3 fedtsyrer, der forbedrer hudens sundhed og reducere inflammation. Kokosolie er også den bedste olie, når det kommer til madlavning, fordi den kemiske struktur af denne olie ikke ændres, når de udsættes for varme.

Ud over at lave mad med de rigtige typer af smør og olie, supplere dit barns kost med andre potente olier, der indeholder omega-3 fedtsyrer, i tillæg til vitamin E og D. Giv dit barn en spsk. torskeleverolie, lakseolie eller en anden type oprenset fiskeolie. Hør olie også er meget gavnligt, men fiskeolier indeholde yderligere næringsstoffer såsom vitamin D til styrke immunsystemet.


        

Udgiv min kommentar