Fantacine.com

Er det nemt at blive gravid samme måned som en abort?

Er det nemt at blive gravid samme måned som en abort?


Det er muligt at forestille mellem en graviditet tab og den næste forventede menstruation periode. Nem undfangelse er i forhold til alle faktorer, der påvirker fertiliteten.

Definition

En normal graviditet varer mellem 38 til 42 uger fra begyndelsen af ​​den sidste menstruation. Resultat før 20 uger kaldes abort eller spontan abort.

Frekvens / Risici

Abort sker i 15 til 20 procent af graviditeter, som regel i de første tre måneder. For de fleste, årsagen er ukendt og fremtidige graviditeter er ikke påvirket. Risikofaktorer for abort omfatter kromosomafvigelser, maternel infektion eller sygdom, stofmisbrug, blod uforenelighed og svækket livmoderhalsen.

Symptomer

En abort er kendetegnet ved blødning tidligt i graviditeten. Kraftig blødning, rygsmerter og mavekramper, såvel som passerer blodpropper eller væv, er tegn på, at en abort finder sted.

Køn

Når blødningen er stoppet, det er sikkert at genoptage seksuel aktivitet. Ægløsning kan finde sted så tidligt som to uger efter en abort. Det er det tidspunkt, hvor graviditeten kan forekomme.

Venter

Mange sundhedspersonale rådgive venter mindst otte uger efter abort, før du forsøger at blive gravid igen, men der er ingen kontrollerede undersøgelser til at støtte dette i normale raske kvinder. God ernæring og en sund livsstil forbedre chancerne for at bære en graviditet til sigt.


        

Udgiv min kommentar