Fantacine.com

Tab af vægt på grund af D-vitamin supplement

Tab af vægt på grund af D-vitamin supplement


Vægttab er korreleret til niveauet af D-vitamin i kroppen ved begyndelsen af ​​et lavt kalorieindhold kost, ifølge en undersøgelse fra 2009 fra University of Minnesota.

Fakta

D-vitamin er et fedtopløseligt vitamin, som hjælper din krop optage kalk og fremmer sunde niveauer af calcium og fosfor i blodet. D-vitamin hjælper også signalere din hjerne til at producere hormonet leptin, som er en af ​​de udløsende faktorer for at føle fuld.

Kilder

D-vitamin findes naturligt i UVB sollys og fødevarer såsom fisk lever olie og kødet af nogle fisk herunder laks, tun, og makrel. D-vitamin kan findes som et supplement i mange multivitaminer, samt et tillæg på morgenmadsprodukter og nogle yoghurt og orange juice.

Standard anbefalet daglig tilførsel

For de fleste mennesker under 50, den tilstrækkelig indtagelse (AI) niveau er 200 IE (Internationale Enheder) dagligt, som fastsat af Food and Nutrition Board (FNB) ved Institute of Medicine af The National Academies (IOM). Den øvre grænse (UL) er 2.000 IE dagligt. I marts 2009, IOM opkaldt et nyt udvalg til at vurdere den daglige anbefalede indtag (DRI) for D-vitamin og calcium.

Anbefalede beløb for at tabe vægt

Der er ingen anbefalede mængder af D-vitamin for at tabe sig. På grund af potentielle toksicitet, bør du tale med din læge, før du tilføjer vitamin D til et vægttab regime. Din læge kan teste serum 25 (OH) D i blodet og anbefale mængden af ​​D-vitamintilskud, der kræves for at opnå præ-kost og igangværende D-vitamin.

proof Points

Et lille antal undersøgelser siden 2004 viser en sammenhæng mellem niveauer af D-vitamin, vægt og vægttab. For eksempel, en University of Minnesota undersøgelse, præsenteret på The Endocrine Society 91. årsmøde i Washington, DC, i juni 2009, fandt, at højere præ-kost serumniveauer af D-vitamin resulteret i større vægttab.


        

Udgiv min kommentar