Fantacine.com

Hurtige Kost til at tabe

Hurtige Kost til at tabe


Hurtige kost at tabe sig er ekstremt populære i disse dage, men ikke alle af de lune kostvaner derude er sunde eller effektive. Nogle kostvaner producere hurtige resultater på bekostning af dit helbred, mens andre kostvaner er ikke holdbar. Spise en afbalanceret kost samtidig begrænse kalorieindtag er nøglen til en sund og hurtigt vægttab.

Væsker

Drik masser af væske i løbet af dagen. Grøn te til morgenmad giver antioxidanter. Hold hydreret under resten af ​​morgenen og om eftermiddagen ved at drikke mindst 64 ounces vand - omkring otte glas. Drik mere hvis det er muligt at fylde din mave og rense dit system, når du begynder dit vægttab kost.

Frugt og grønt

Brug din sunde fornuft og undgå de fleste fødevarer med fedt og kulhydrater. Spis det meste frisk frugt og grøntsager til morgenmad, frokost og middag. Har appelsiner i morgen, gulerod pinde og salat til frokost og kogt broccoli til aftensmad. Glem alt om kage og is til dessert. Friske frugter som ferskner og jordbær er en meget sundere valg, der vil skære ned på dit indtag af kalorier.

Lean Protein

Du skal bruge en kilde til brændstof til magten din krop selv mens du kost. Lean protein giver en langvarig energi med begrænsede kalorier. Må ikke gå Atkins rute og begynde at spise bacon og pølser hele tiden. Stick at læne proteinkilder såsom kylling, fisk, æggehvider, bælgfrugter og nødder. Aminosyrerne i magert protein hjælpe din kropsbygning og vedligeholde muskelmasse, hvilket gør protein et vigtigt næringsstof for alle på en kost og motion regime gearet til hurtigt vægttab.


        

Udgiv min kommentar