Fantacine.com

Hvordan til at tabe Efter Depo Provera

Depo Provera er en injektion af hormoner, der forhindrer ægløsning, hvilket reducerer risikoen for graviditet. Depo Provera også tykkere livmodervæggen, så hvis sker befrugtning, ægget kan ikke implantere i livmoderen, yderligere mindske chancen for graviditet. Bivirkningerne af depo Provera shot er vægtøgning, og nogle kvinder kæmpe efter hormon injektioner. Der er nogle måder at hjælpe styre vægtøgning efter depo Provera shot.

Instruktioner

1 Rediger din kost til sundere mad. Hvis vinder vægt er en del af hormonet regime fra depo Provera, kostomlægning i høj grad reducerer risikoen for vægtøgning. Det hjælper dig også tabe vægt. Spis masser af frisk frugt og grøntsager.

2 Spis den største måltid under morgenmaden. Travle mennesker ofte springe morgenmaden og spise flere kalorier til frokost eller middag. Dette ændrer stofskiftet i kroppen. Ved at spise morgenmad i morgen, kroppen forventer mad i begyndelsen af ​​dagen, så det brænder kalorier i stedet for at gemme dem. Ifølge Columbia University, spise morgenmad i morgen med til brændstof kroppen og forbedrer stofskiftet.

3 Tæl dine kalorier for dagen. Den grundlæggende idé med at tabe vægt brænder flere kalorier, end hvad du spiser i løbet af dagen. Uden at tælle kalorier, du ikke er klar over, hvor mange kalorier du indtager. Mængden af ​​kalorier du indtager, afhænger af flere faktorer, herunder højde, køn og familiens historie. Det er bedst at konsultere en læge for at finde ud af, hvor mange kalorier du har brug for at forbruge, og du kan tælle kalorier til at holde styr på fremskridt.

4 Opret en motionsplan. Efter en daglig øvelse plan hjælper dig med at tabe og brænde kalorier. Motion forbedrer også stemningen. Tager prævention ligesom depo Provera kan skabe humørsvingninger, så motion kan hjælpe med at forbedre dit humør og styre adfærdsændringer.

5 Tag vitamintilskud. Vitamintilskud er vigtige for enhver kost. Mange mennesker skåret ud vigtige fødevarer til at tabe sig, men undgå fødevarer kan føre til et tab på vigtige vitaminer. Tager en god vitamin supplement fra din lokale købmand eller vitamin butik hjælper med at holde niveauet af næringsstoffer i kroppen. Disse vitaminer er afgørende for sundt vægttab.


        

Udgiv min kommentar