Fantacine.com

Tegn på en mulig slagtilfælde

Slagtilfælde er den førende årsag til invaliditet og den tredje førende dødsårsag blandt voksne. Det sker, når blodet ikke kan strømme til hjernen, der forårsager hjerneceller dør, fordi de ikke får den rette ilt og næringsstoffer. De eftervirkninger af et slagtilfælde omfatter lammelser, smerter, følelsesløshed og problemer med at tale, tankeprocesser og følelser. Men et slagtilfælde offer, der modtager behandling i mindre end 60 minutter kan undgå handicap, hvilket gør det bydende nødvendigt at kende de advarselstegn.

Pludselig følelsesløshed eller snurren

Et slagtilfælde offer kan føle, at en af ​​hans lemmer eller ansigt er gået følelsesløse eller prikken. Dette kan indikere pludselige lammelse. Spørg ham til at hæve armene i luften eller at smile så stor som han kan. Hvis den ene arm eller side af hans Smil er hængende, er det en indikation af lammelse.

Manglende evne til at forstå kommunikation eller tale ordentligt

Et slagtilfælde offer kan pludselig udvise utydelig tale eller rodet ord. Utydelig tale er almindeligt, og mange mennesker mærke det med det samme. Dog kan rodet tale være forvirrende, fordi du måske ikke engang ved, der er et problem. Et slagtilfælde offer med rodet tale ved hvad hun vil kommunikere, men da hun forsøger at sige det højt eller skrive det ned, kan forskellige ord eller de rigtige ord i forskellig rækkefølge komme ud i stedet. Spørg en mulig slagtilfælde offer til at gentage en sætning efter dig og lytte efter eventuelle deformiteter.

Problemer med at se og gå

Et slagtilfælde offer kan have én eller begge øjne pludselig bliver sløret eller blinde. Desuden kan de ikke være i stand til at gå rigtigt, selv om de ikke udviser karakteristika lammelse. Det vil bare ligne en tab af balance eller koordination i hele kroppen. Den slagtilfælde offer vil ikke, hvorfor hun ikke kan koordinere sine kropsbevægelser.

Pludselig svær hovedpine

Der er to typer af slagtilfælde: iskæmisk og hæmoragisk slagtilfælde. Iskæmisk opstår, når en blodprop stopper blodtilførslen til hjernen. Hæmoragisk opstår, når et blodkar brister i hjernen. Blødende er den mindre almindelige af de to typer, men dens afslørende symptom er en pludselig, ekstremt kraftig hovedpine. Det vil komme ud af det blå uden nogen kendt årsag.

Ring 911 med det samme, hvis du bemærker nogen udstiller et eller flere af disse symptomer.


        

Udgiv min kommentar