Fantacine.com

Essentielle fedtsyrer for børn

Essentielle fedtsyrer for børn


For at sikre, at deres børn vokser op til at være stærk, sund og sygdomsfri, mange forældre giver deres børn multivitaminer og andre kosttilskud. Disse er givet for at forhindre mangler samt at udfylde eventuelle huller, at deres børns kostvaner kan have. Et næringsstof, der er at få opmærksomhed med sundheds-orienterede forældre er essentielle fedtsyrer (EFA). Disse flerumættede fedtsyrer, som kommer i 3 s, 6 s, 7 s, og ni er (indledes med "omega"), bliver mere og mere anerkendt for deres vitale roller i udvikling og funktion af det menneskelige legeme, især hos børn.

De nødvendigste

Ikke alene er efas gavnlige, de er absolut nødvendigt. Essentielle fedtsyrer kan ikke fremstilles af kroppen og skal indhentes gennem fødekilder og kosttilskud. De essentielle fedtsyrer, der er nødvendige for korrekt udvikling af hjernen hos børn omega-3 fedtsyrer, mens andre, såsom omega-6 fedtsyrer er essentielle til inflammationsprocessen samt andre vigtige kropslige processer.

med fordele

Ifølge en undersøgelse offentliggjort i Journal of Nutrition i april 2007, tilskud af fiskeolie medført forbedret immunforsvar. Ifølge en anden undersøgelse offentliggjort i Journal of Pediatrics i 2000, kan tilskud af DHA (en specifik omega-3 fedtsyrer) forbedre vision. Der er også undersøgelser, der viser essentielle fedtsyrer kan forbedre den mentale funktion og mindske voldelige episoder.

Kilder

Der er mange kilder til fedtsyrer. Som for fødevarer, en afbalanceret spektrum af næringsstoffer (herunder omega-3-fedtsyrer) kan findes i fedt græs-fodret eller pastured kød, æg og mejeriprodukter. Som for kosttilskud, de bedre kendte dem omfatter hør olie, fiskeolie, krill olie og levertran. De er særligt effektive til suppling omega-3 fedtsyrer. Ifølge Weston A. Price Foundation, en nonprofit organisation, der spreder den traditionelle ernæringsmæssige visdom dokumenteret af en nysgerrig Cleveland tandlæge i midten af ​​1900'erne, er det bedst at forbruge minimalt forarbejdede fisk lever olier (såsom levertran) over andre supplerende olier fordi de giver fedtopløselige vitaminer foruden de essentielle fedtsyrer, mens andre olier mangler disse vitaminer og give store polyumættede fedtsyrer, som kan være skadelige.

Effektivitet

En kost med højt indhold af mættet fedt giver kroppen til at bevare essentielle fedtsyrer, herunder EPA og DHA. Dette resulterer i en lavere dosering nødvendig for at opnå optimale niveauer. På den anden side, ændres delvist hærdede fedtstoffer fremstillet af vegetabilske olier i kosten vil blokere kroppens evne til at udnytte essentielle fedtsyrer.


        

Udgiv min kommentar