Fantacine.com

Æteriske olier til øreinfektioner

Æteriske olier til øreinfektioner


Hvis du ønsker at bruge æteriske olier til øreinfektioner, huske dette: De er kun beregnet til ydersiden af ​​ørerne. Læg aldrig æteriske olier direkte ind i dine ører.

antiseptisk Olier

For en øre infektion, brug antiseptiske æteriske olier, der hjælper lindre betændelse, såsom lavendel, tea tree, og romersk kamille. En undersøgelse med titlen "Effektiv Behandling af eksperimentel akut otitis media ved anvendelse af flygtige væsker ind i øregangen" også fundet basilikum æterisk olie for at være effektive til øreinfektioner.

Sådan bruges

Du kan massere den æteriske olie omkring ydersiden af ​​øret, eller placere en dråbe æterisk olie på et stykke vat og placere den i din ydre øre.

Essential Oil Formula

For voksne, anbefaler Aromaterapi for Dummies blande otte dråber hver af lavendel og tea tree æteriske olier med en halv ounce af olivenolie og masserer det omkring ydersiden af ​​øret og ned i halsen. For børn, skæres mængden af ​​æterisk olie, der anvendes i halve. Til spædbørn og småbørn, bruge kun to dråber af hver æterisk olie i olivenolie.

Overvejelser

For maksimal effekt, behandle begge ører, selvom du har smerter på kun den ene side. Fortsæt behandlingen i flere dage efter smerten er væk for at sikre infektionen ikke vender tilbage.

Forsigtig

Æteriske olier er mest sandsynligt at være effektive for infektioner i den ydre øregang. Øre infektioner kan være alvorlige, så konsultere en læge, hvis du er i tvivl for at undgå mulige skader på trommehinden.


        

Udgiv min kommentar