Fantacine.com

Olie Oregano Information

Olie af oregano opnås fra oreganoplanten, Origanum vulgare, hvilket ifølge oiloforegano.org er medlem af mint familien. Mens nogle former af planten anvendes som en populær krydderi olien påstås at have mange sundhedsmæssige fordele, hovedsageligt på grund af sin antioxidant egenskaber.

Historie

Ifølge oreganopro.com har oreganoolie længe været anvendt verden over for forskellige helbredende egenskaber. For eksempel, antikke græske læger brugte det i behandling af sår, hovedpine, kramper, åndedrætsbesvær og bid. Muslimer i middelalderen brugte olie som et antibiotikum og konserveringsmiddel, og den engelske brugt det i 1600-tallet til at behandle hoved forkølelse.

Egenskaber

Oreganopro.com rapporterer, at urter har vist sig at være fødevarer med de højeste niveauer af antioxidanter og at oregano har mange gange flere antioxidanter end andre urter. De to vigtigste antioxidanter i oregano er thymol og carvacrol. Oreganopro.com bemærker, at oregano bruges til medicinske formål er forskellig fra rejst som et krydderi, og at det tager op til 1.000 lbs. af urten til at producere 1 lb. af olie.

Fordele

Olie af oregano er meget værdsat som en kur mod oprevet maver. Oiloforegano.org bemærker, at til dette formål, er det tilstrækkeligt at koge oregano i et par minutter og drik det som en te. Olie af oregano er også et antisvampemiddel, og oreganopro.com rapporterer, at mikrober ikke let blive resistente over for det.

Potentiel

Ifølge Medical News dag har æterisk olie af Himalaya oregano vist sig at være et effektivt antibiotikum mod methicillin-resistent Staphylococcus aureus (MSRA). Denne infektion er resistent over for flere antibiotika, hvilket gør det meget vanskeligt at behandle; Det er almindeligt kendt som en superbug og spredes på hospitaler og andre miljøer. Yderligere forskning der bliver gjort for at afgøre, om oregano behandling for MSRA kunne være en levedygtig udbredt løsning.

Overvejelser

Folk, der er følsomme eller allergiske over for relaterede urter bør undgå brugen af ​​olie af oregano. Oreganopro.com bemærker også, at syntetisk carvacrol er giftigt for mennesker, og bør anvendes så kun naturlige olie af oregano.


        

Udgiv min kommentar