Fantacine.com

Hvad er de langsigtede effekter ved at bruge Proteintilskud?

Hvad er de langsigtede effekter ved at bruge Proteintilskud?


Protein kosttilskud er almindeligt forbruges af sportsfolk til at få muskelmasse, hastighed nyttiggørelse og tabe. Kendskab til de langsigtede virkninger af disse kosttilskud kan hjælpe personer med at gøre smartere kostvalg.

Historie

Kosttilskud bruges til at henvise til de forbindelser fremstillet med vitaminer, mineraler og protein. Siden 1994 kosttilskud Sundhed og Education Act (dshea), ethvert stof, der anvendes til at supplere kosten, herunder urter og andre botaniske, nu kan anvendes som ingredienser.

typer

De mest almindelige protein typer omfatter:

Valleprotein: Lavet af mælk, let fordøjeligt og blander nemt.

Kasein: Også stammer fra mælk, men en mere komplet protein, der ikke let opløses.

Mælkeprotein: Fællesbetegnelse for proteiner fremstillet af mælk. Laktose-intolerante mennesker oplever ubehag efter indtagelse mælkeproteiner på grund af de mælkesukkerarter.

Egg protein: En komplet protein og et godt valg for laktose-intolerante individer.

Sojaprotein: Også et komplet protein og de sædvanlige valg for vegetarer.

Fungere

Protein er en primær ingrediens i dannelsen og reparation af muskler, hud og andre af kroppens væv.

glukoneogenese

Hvis du ikke spiser nok kulhydrater, kan protein i kroppen omdannes til kulhydrater gennem en proces kaldet glukoneogenese.

FDA

Det er tillægget producentens ansvar at give et sikkert produkt, før den er tilgængelig for offentligheden. Food and Drug Administration (FDA), kan kun gribe ind over et kosttilskud, efter at det er markedsført.

Advarsel

Mens kortvarig tilskud af protein har vist nogen bivirkninger, de langsigtede virkninger af protein tilskud er stadig pågældende.


        

Udgiv min kommentar