Fantacine.com

Sådan bruges Dental skoler for service

Sådan bruges Dental skoler for service


At blive en tandlæge kræver både akademiske kurser og hands-on træning. Dental skoler har brug for patienter til at hjælpe eleverne øve tandbehandlinger, tilbyder at de tandlægeydelser samfund kvalitet til en meget lavere pris end en tandlæge kontor. Hvis du overvejer at bruge en tandlæge skole til service, vil en instruktør undersøge den studerendes arbejde, mens han arbejder på munden, der sikrer, at du får den rette pleje.

Instruktioner

1 Find et akkrediteret dental skole i nærheden af dig. Den amerikanske Dental Association tilbyder en liste over mere end 50 tandlæger i USA på deres hjemmeside, sammen med links til skolernes hjemmesider. Da hver dental skole har forskellige patientgrupper indlæggelser procedurer, gå til denne skolens hjemmeside for at lære præcis, hvordan du bliver en patient.

2 Gå til en indledende aftale på dit valgte tandlæge skole. Forvent at bruge i gennemsnit to til tre timer ved din udnævnelse. Den tandlægestuderende og hans vejleder vil undersøge dine tænder og tandkød, tage røntgenbilleder efter behov og henvise dig til at udfylde de nødvendige papirer. Afhængig af skolens politik, vil du sandsynligvis nødt til at bringe billedlegitimation og bevis for Medicaid eller forsikring, hvis du har nogen. Dit første besøg muligvis ikke en rengøring eller mere invasive arbejde.

3 Diskuter din behandling og betaling plan efter din indledende undersøgelse. Den dental studerende og hendes vejleder vil foreslå et behandlingsforløb for at opfylde dine behov. Når du har aftalt at behandlingsplanen, kan du blive dirigeret til en person med ansvar for finanser. Dental skoler kan ikke acceptere alle forsikring muligheder, men skolen kan hjælpe dig med at finde en finansiering mulighed, hvis du ikke har råd til at betale de gebyrer.

4 Gå til din anden aftale at modtage tandpleje. Forvent denne udnævnelse til at tage meget længere tid end den typiske tandlæge udnævnelsen. Vejlederen vil jævnligt kontrollere dental studerendes arbejde for at sikre kvalitet og sikkerhed. Det kan tage så lang som tre timer for afslutning af en simpel procedure, såsom en rengøring og kridtning. Komplekse behandlinger, såsom rodkanaler og implantat kirurgi, kan tage længere tid.

TIPS

  • Ved hver udnævnelse, informere din tandlæge eller dental studerende af nogen medicin du tager eller medicinske tilstande, du har. Stoffer kan påvirke din behandling.

        

Udgiv min kommentar