Fantacine.com

Risiko for Fjernelse Mercury fyldninger

Risiko for Fjernelse Mercury fyldninger


De sølv metal fyld tandlæger oftest bruger sammenlægges metal, der indeholder det giftige tungmetal kviksølv. Der har været en løbende internationale debat om risikoen ved patienter, holde disse fyldninger versus risikoen for at fjerne kviksølv fyldninger. Selvom Food and Drug Administration omskrev sine retningslinjer vedrørende disse påfyldning, er der stadig ingen generel enighed om, hvorvidt de udgør en alvorlig sundhedsrisiko for mennesker, der har dem eller ej.

Mercury sundhedsrisici

Når en tandlæge indsætter kviksølv fyldninger i munden, den mecury frigiver kviksølvdampe, som kan føre til alvorlige sygdomme. I alvorlige tilfælde kviksølv toksicitet fører til skade på hjernen og immunsystemet samt nyreproblemer. Nogle undersøgelser link også kviksølv toksicitet for Alzheimers sygdom, multipel sklerose, depression og fosterskader.

Ifølge både Centers for Disease Control (CDC) og USA Food and Drug Administration (FDA), der er en ubetydelig risiko for dit helbred, hvis du har kviksølv fyld. FDA foreslår, at fjerne dem, medmindre du har en alvorlig allergi over for kviksølv, er en tand sundhedsrisiko og helt unødvendigt.

fjernelse risici

De største risici ved at fjerne kviksølv fyld er, at det første, det frigiver kviksølvdampe i munden, som du inhalerer under fjernelsen. For det andet, processen med at fjerne fyldningerne ødelægger omgivende sunde tyggegummi og mund væv.

Ved vurdering af risikoen for at fjerne dine kviksølv følelser, skal du også overveje det faktum, at hvis du holder dem i munden, du slipper kviksølv, hver gang du tygge på noget. Du indånde kviksølv og kviksølv absorberer også ind i de omgivende væv i munden. Fjernelse af fyld eller forlader dem i en personlig sundhed valg, der nødvendiggør nøje overvejelse.

Noget andet, du måske ønsker at overveje, når de evaluerer risikoen for kviksølv fyldninger er, at selv om FDA anser disse typer af fyld for at være sikker, andre lande som Sverige, Danmark, Østrig og Tyskland har formelle forbud brugen af ​​kviksølv fyldninger.


        

Udgiv min kommentar