Fantacine.com

Hvad er Onkologi Sygeplejerske Krav?

Hvad er Onkologi Sygeplejerske Krav?


Baseret på data fra 1995 til 2006, American Cancer Society anslås, at lægerne ville diagnosticere over 1,5 millioner nye tilfælde af kræft i 2010. Disse og tidligere diagnosticerede kræftpatienter gennemgår enorme stress under kemoterapi og strålebehandlinger. Onkologi sygeplejersker hjælpe patienter gennem denne svære tid. Disse sygeplejersker specialiserer sig i at arbejde med kræftpatienter og er godt rustet til at håndtere de udfordringer i forbindelse med onkologi.

grunduddannelse

Ifølge Degreedirectory.org og Bureau of Labor Statistics (BLS), skal onkologi sygeplejersker begynde deres karriere ved at få en universitetsuddannelse, såsom en associeret grad i sygepleje (ADN), eller en Bachelor of Science i sygepleje (BSN). Normalt en kandidat skal have mindst to til fire års kurser. Men nogle sygepleje programmer fremskyndes. I denne indledende fase, kandidater lære grundlæggende færdigheder, vilkår og teknikker og praksis ved hjælp af sygepleje udstyr.

licensure

Når ansøgerne har gennemført sygepleje programmet, skal de udfylde det nationale råd for Licensure Undersøgelse for sygeplejersker (også kendt som NCLEX-RN). Alle 50 stater kræver sygeplejersker (herunder dem med speciale i onkologi) at passere NCLEX, før de kan praktisere lovligt. Denne test sikrer, at sygeplejersken har opfyldt de uddannelsesmæssige og kvalifikationskrav til behandling af patienter i henhold til statens retningslinier.

Advanced Education

Licensed rns, der ønsker at forfølge onkologi nødt til at fuldføre en kandidatgrad program, der fokuserer på onkologi, da specialisering gør dem avanceret praksis sygeplejersker. Denne grad viser arbejdsgiverne og andet sundhedspersonale, som de har avanceret viden om at arbejde med kræft. Afhængigt af om sygepleje program er normal eller fremskyndet, kan håbefulde onkologi sygeplejersker tage et til to år at gennemføre en kandidatgrad. Sygeplejersker behøver ikke at få kandidatuddannelsen umiddelbart efter at få deres BSN og licens (de kan øve i flere år som generelle rns før de beslutter at specialisere sig i onkologi), men dette er den hurtigste vej til at komme ind i onkologi afdeling.

Certificering

Onkologi sygeplejersker bør blive certificeret i onkologi gennem Oncology Nursing Certification Corporation eller lignende institution efter at have modtaget deres kandidatuddannelse i onkologi sygepleje. Selvom denne certificering teknisk kræves ikke af nogen stat, de fleste arbejdsgivere vil have certificerede sygeplejersker, og certificering øger odds for beskæftigelse og for at blive taget alvorligt som en sundhedsmedarbejder.

Fortsat uddannelse

Oncology sygeplejersker, som andre sygeplejersker, nødt til at afslutte efteruddannelseskurser for at holde deres sygepleje certificering og licens strøm. Disse kurser lære nye metoder til håndtering af kræftpatienter og den nyeste teknologi og medicin til rådighed til behandling af cancer. Disse krav sikrer, at onkologiske sygeplejersker på forkant med eventuelle ændringer på området, og at patienter får state-of-the-art pleje. Det nøjagtige antal timer til efteruddannelse varierer afhængigt af den tilstand, hvori de onkologi sygeplejerske praksis.


        

Udgiv min kommentar