Fantacine.com

Hvad er årsagerne til metastatisk leveren?

Leverkræft kan betegnes som karcinom eller hepatoma. Det har to former, metastatiske og heptocellular. Metastatisk leveren anses for at være en sekundær form for leverkræft, mens heptocellular er en primær.

Familiehistorie

Hvis du har en familie historie af heptocellular eller metastatisk karcinom i leveren, du er i risiko for at udvikle denne sygdom. Dette omfatter også hepatoma.

hepatitis C

Hepatitis C er forbundet med at forårsage metastatisk leveren. Patienter med denne type infektion, hvis alfa-føtoprotein niveauer blev hævet eller som var mænd er tilbøjelige til at udvikle denne kræft.

alkoholmisbrug

Alkoholmisbrug, der resulterede i cirrose har forårsaget metastatisk karcinom i leveren. Skrumpelever forårsager uoprettelige ardannelse i leveren.

Aflatoksin

Aflatoxin, en form inden fødevarer, der indeholder jordnødder og hvede lagret ved høje temperaturer, har forårsaget denne form for cancer.

Heptocellular Carcinoma

Heptocellular carcinom og andre former for cancer har forårsaget metastatisk karcinom i leveren. I disse tilfælde den oprindelige form for kræft spredt før behandling.


        

Udgiv min kommentar