Fantacine.com

Hærder til migræne

Migræne er ikke en sjov ting at opleve. Migræne er karakteriseret ved intens smerte og dunkende eller dunkende i panden, tempel, øre, kæbe eller omgivende øjnene. Det er også almindeligt for migræne syge til at opleve en dårlig mave og sløret syn. Migræne kan opstå på et øjebliks varsel og kan vare i flere dage. Mens den præcise årsag til migræne ikke er kendt, flere ting, som hjælper lindre smerter, når en migræne strejker.

Akut Medicin

Ifølge den amerikanske Hovedpine Selskab, kan migræne behandles med succes med akutte medicin, som kan træffes, når en migræne opstår. Disse medikamenter er tilgængelige over skranken eller med en recept. Akutte medicin lander i tre forskellige kategorier: analgetika, ergotaminer og triptaner. Analgetika er generelle smertestillende, såsom aspirin og ibuprofen. Mens analgetika er forholdsvis billig, den ulempe er, at konsekvent brug kan gøre symptomerne værre, ifølge den amerikanske Hovedpine Selskab. Ergotaminer er tilgængelige i forskellige formater, herunder oralt og rektalt men kan forårsage kvalme. Triptans fås med en recept og arbejde specifikt at målrette migræne. Bivirkninger kan omfatte prikken, sløvhed eller tæthed i halsen eller brystet.

Forebyggende Medicin

Forebyggende medicin er ordineret til at afværge eller mindske antallet af migræneanfald. Normalt disse medikamenter forhindre hævelse i blodkarrene, men ikke afhjælpe symptomer forbundet med migræne. Ifølge National Migrænikerforbundet, eksempler på forebyggende medicin omfatter betablokkere, calciumkanalblokkere og divalproex natrium. Betablokkere påvirke responset i visse nerveimpulser, sænke hjertets behov for blod og ilt. Calciumantagonister påvirker trafikken af ​​calcium, der er deponeret i cellerne i hjerte og blodkar. Divalproex natrium blev først udviklet til behandling af epilepsi. Gives i mindre doser, kan denne medicin hjælpe med at lindre migræne.

Trigger Management

Trigger management er en anden måde at løse migræne. Udløsende faktorer kan producere migræne. Ved at undgå og sætte dig selv med disse faktorer, kan du hindre et potentielt angreb. Hver person har forskellige udløsere. Ifølge National Migrænikerforbundet, fælles udløser omfatter klimaændringer, intens sollys, fluorescerende lys, kemiske dampe, alkohol og visse fødevarer såsom forarbejdet kød.

Hjem Medicin

For migræne relief, så prøv aromaterapi. Mens alle reagerer forskelligt på lugte, relieve-migraine-headache.com anbefaler at bruge dufte såsom pebermynte, sandlewood, lavendel og eukalyptus. Put fem dråber olie i enten koldt eller varmt vand på en blød klud og sætte komprimere på hovedet eller halsen. En anden hjem afhjælpe er at gøre nogle blid motion, når en migræne strejker at lette smerten. Urtemedicin er en anden mulighed. Urter såsom Matrem passionflower, Ginko, cayennepeber og hvid pilebark er effektive med at hjælpe med migræne.

Hvile

Når en migræne sker, får hvile straks. Retreat fra stressende omgivelser. Sæt en kold komprimere på det berørte område. Rest med puder til at støtte nakke og hoved. Hvil i et rum, hvor der er ringe eller ingen stimulation for sanserne. Hold lyset lav eller slukket og slukke for fjernsynet eller noget, der gør en lyd. Få så meget søvn som muligt.


        

Udgiv min kommentar