Fantacine.com

Hvordan man behandler en tarmobstruktionEn tarmlidelse er en blokering, som kan forekomme i store eller tyndtarmen. En tarmobstruktion kan skyldes en tumor, Crohns sygdom og adhæsionsdannelse efter operation. Symptomerne kan omfatte mavesmerter, opkastninger og diarré eller forstoppelse og feber. Nogle mennesker kan også have oppustet mave. En tarm obstruktion kan være delvis eller fuldstændig. Hurtig diagnose er vigtig så behandling kan starte og vævsdød kan forhindres.

Instruktioner

1 Bekræft en diagnose. Symptomerne på en tarmobstruktion kan ligne andre abdominale betingelser. Din læge vil udføre en fysisk og bestille en række tests, der kan omfatte en abdominal CT-scanning, en barium lavement og en øvre og nedre GI-serien.

2 lindre abdominal udspiling. En nasogastrisk slange vil blive indsat i maven at dekomprimere tarmen. Røret er i stand til at fjerne ethvert affaldsmateriale, som ligger over blokeringen. Denne behandling har tendens til at blive anvendt til behandling af en delvis blokering.

3 gennemgå en endoskopi. Denne procedure kan anvendes til behandling af en obstruktion forårsaget af en bøjet tarmen. Et rør er indsat i endetarmen og tyktarmen. Det kan rettes til den del af tarmen, der er bøjet, og ret det ud.

4 Få intravenøs væske. Fordi opkastning og diarré er almindelige symptomer på tarmobstruktion, re-hydrering gennem IVs kan erstatte tabt væsker og elektrolytter.

5 Har kirurgi. Afhængigt af typen af ​​tarmobstruktion en person har, kan kirurgi indiceret. Hvis en forhindring er komplet og en del af vævet er død, vil kirurgi være nødvendig for at fjerne dødt væv.

6. Tag medicin. Infektion kan forekomme som et resultat af en tarmlidelse. Antibiotika vil sandsynligvis blive ordineret til behandling eller forebyggelse af en infektion. Andre medicin anvendes til at behandle en tarm obstruktion omfatter smertestillende midler og medicin til at stoppe opkastning.

7 Behandl underliggende medicinske tilstande. Afhængigt af årsagen til en tarmobstruktion, de kan gentage sig. For at forhindre yderligere obstruktion, søge behandling for Crohns sygdom, kræft og brok.


        

Udgiv min kommentar