Fantacine.com

Øvelser, der hjælper forebygge kræft

The American Cancer Society anbefaler udøver fem dage om ugen i 30 minutter om dagen. Motion kan være en faktor i forebyggelse af cancer. Kræft forårsages af en bred vifte af fra miljømæssige og genetiske spørgsmål. Hver type af kræft varierer i sine rødder. Der er ingen definitive midler til at forhindre kræft.

Realities af kræft og forebyggelse

Motion kan være en faktor i forebyggelsen af ​​visse kræfttyper, såsom brystkræft og tyktarmskræft. Dekanen af ​​Purdue skole af forbrugernes og familie videnskaber sagde, at "dårlig kost og manglende motion er ansvarlige for lige så mange tilfælde af kræft som cigaretrygning." Han sagde: "ca. en tredjedel af kræfttilfælde er relateret til rygning, er en tredjedel relateret til dårlig kost og manglende motion, og en tredjedel er relateret til genetiske eller andre faktorer."

Den Forebyggende Motion Rutinemæssig

Grundlæggende walking, jogging, cykling har et væld af sunde bivirkninger. Gør det sjovt ved at bringe langs hovedtelefoner og lytte til upbeat musik. Walk i mindst 30 minutter om dagen. Brug hver undskyldning for at gå, mens du gør grundlæggende ærinder. Tag trappen i stedet for rulletrappen. Vælg en parkeringsplads en god afstand fra din destination til at oprette en ekstra øvelse potentiale. Det er alle fremragende hjerte-kar-bistand, så godt. Walk med venner og gør det sjovt. Prøv at danse lektioner til at få din puls trives. Tilmeld dig for planlagte træningshold på din gym. Svømning klasser har store fortjeneste, så godt. Det er klogt at bruge et hjerte monitor gennem træning.

The Bottom Line for forebyggelse af kræft

Motion fremskynder kroppens stofskifte, som igen, hjælper til at fremskynde en persons stofskifte. Det aids i en hurtig passage af indtaget føde gennem systemet. Dette vil bidrage til at reducere den tid, at potentielle kræftfremkaldende stoffer kan komme i kontakt med kolon slimhindebelægning.


        

Udgiv min kommentar