Fantacine.com

Sådan Stop Ringorm udbrud

Ringorm er en svampeinfektion, der angriber det ydre lag af hud og negle, forårsager en hævet rød cirkulær udslæt, der kan sprede sig til andre områder af kroppen. Ringorm kan videregives gennem kontakt og er let spredes fra en person eller et dyr til et andet. Det er bydende nødvendigt at stoppe en ringorm udbrud, så snart den er opdaget.

Instruktioner

Afbrydelse af en Ringorm Outbreak

En Behandl det inficerede område med det samme. Hvis du eller et familiemedlem har et udslæt, der ligner ringorm, bør du købe aktuelle medicinering til behandling af svampeinfektioner. Hvis over-the-counter medicin ikke virker, så se din læge for at kontrollere, at betingelsen er ringorm og til at modtage mulig oral medicin.

2 Begræns kontakt med mennesker. Ringorm spredes ved kontakt fra den smittede person eller genstand til en anden. Hvis du har ringorm, begrænse dit kontakt med folk, indtil det er hærdet. Hvis nogen i dit hjem eller kontor har ringorm, begrænse kontakt med dem, og genstande, de bruger. Når svampen breder sig til en anden person, er det sandsynligt, at blive væltet igen.

3 Rengør overflader. Den ringorm svamp kan findes i mange fugtige varme områder, herunder omklædningsrum og kommunale brusere. (Dette er en væsentlig årsag til fodsvamp.) Brug en moppe eller vask klud og rene alle overflader med en antibakteriel og svampedræbende rengøringsmiddel.

4 Bær rene sokker. Ringorm kan angribe fødder og tånegle, hvilket forårsager en infektion, der er vanskelig at behandle ved hjælp af anvendte medikamenter. Strømper anvendes under en træning, der er svedig og efterladt på et omklædningsrum gulv eller bænk kan afhente svampen let og sprede det. Efter en træning, skifte til et nyt par sokker.

5 Wear sandaler i omklædningsrum og brusere. Hvis du kan holde dine bare fødder fra gulvet, du står en langt mindre risiko for at pådrage sig svampeinfektion og passerer det videre til andre. De sandaler selv kan blive et fristed for svamp, hvis venstre i mørke, fugtige varme steder, så rense dit fodtøj regelmæssigt.


        

Udgiv min kommentar