Fantacine.com

Motrin & Tylenol for gigt smerter

Gigt er udtrykket givet til en gruppe af tilstande, der forårsager skade på dine led. For mild gigt smerter, læger sommetider anbefale over-the-counter medicin som motrin og Tylenol.

Identifikation

Tylenol indeholder acetaminophen og anses som analgetikum. Motrin er en form for ikke-steroide anti-inflammatoriske medicin.

Fungere

Tylenol virker ved at hæmme beskyttelse af kemikalier kaldet prostaglandiner, forhindrer din krop fra at føle de fornemmelser af smerter forårsaget af gigt, forklarer Tufts University Tidende. Non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler reducere betændelse forårsaget af gigt, hvilket mindsker smerter.

Tidsramme

Motrin og Tylenol er beregnet til at gøre dig mere komfortabel under opblussen af ​​arthritis smerter og er ikke beregnet til at blive taget dagligt over en længere periode for at undgå smerte opstår, forklarer Mayo Clinic.

Risici

Når det tages i for store mængder eller for en længere periode, Tylenol udgør en risiko for leverskader, advarer University of Iowa Hospitaler og Klinikker. Non-steroide anti-inflammatoriske medicin som Motrin har potentiale til at forårsage mave ulceration og blødning og udgøre en risiko for hjerteanfald eller sygdom, advarer American College of Gastroenterology og den amerikanske Food and Drug Administration.

Overvejelser

Hvis du har en leversygdom, diabetes, hjerteproblemer, nylig hjerte bypass operation, lupus, astma, nasale polypper, hypertension eller alkoholisme, kan det ikke være sikkert for dig at tage Motrin eller Tylenol for gigt smerter, advarer Drugs.com .


        

Udgiv min kommentar