Fantacine.com

Syre refluks symptomer, årsager og risikofaktorer

Når de fordøjelsesvæsker stiger op med mad, dette er sure opstød. Acid reflux, også kendt som gastroøsofageal reflukssygdom, eller GERD, opstår i mennesker i alle aldre. Der er flere ting, der kan bidrage til den betingelse.

Symptomer

Halsbrand, kvalme og opstød er de mest almindelige symptomer på syre refluks. Konsekvent acid reflux kan føre til komplikationer, såsom mavesår, strikturer, Barretts øsofagus og hoste.

Årsager

Der er en række ting, der kan forårsage eller bidrage til sure opstød. Disse omfatter hiatal brok, lavere esophageal sphincter, esophageal sammentrækninger og tømningen af ​​mavesækken.

Risikofaktorer

Nogle mennesker er på et højere risiko for at have sure opstød. Hvis du er gravid, overvægtig, har respiratorisk sygdom, eller hvis du konsekvent spiser fødevarer, der har en masse syre, så har du en højere risiko.

Forebyggelse / Solution

Skære ned på krydret fødevarer og fødevarer med en masse syre kan hjælpe med at forhindre sure opstød. Sovende ved en forhøjet vinkel kan også hjælpe med at forhindre forekomster af sure opstød.

Behandling

Ændring af dine spisevaner, tabe sig og bruge antacida kan hjælpe med at behandle sure opstød. Mere alvorlige tilfælde kan have brug for medicin, syrepumpehæmmere, histamin antagonister eller operation for at behandle det.


        

Udgiv min kommentar