Fantacine.com

Basketball Spil til fire-årige

Basketball Spil til fire-årige

Basketball spil for 4-årige skal designes for børnene at have det sjovt og lære de grundlæggende fundamentals af spillet. De bør også lære børnene teamwork og god sportsånd. Børn i denne alder har en begrænset opmærksomhed span, så spil skal have minimale regler for at holde dem engagerede.

Ball Scramble

Dette spil ligner musikalske stole. Har børnene linje op på baseline med en basketball. Når fløjte blæses børnene slippe deres bolde og køre til den anden ende af banen og tilbage for at hente deres bold. Mens de kører, træneren opfanger en bold, mens resten på gulvet. Den knægt uden en bold er ude. Spilleområdet kan reduceres som flere børn komme ud.

Bean Bag Dribble

Opdel børnene i to hold og sætte et hold på baseline og den anden på Center Court. Placer en bunke af sækkestole i kredsen af ​​nøglen. Når fløjte blæses, en spiller fra hvert hold dribler til nøglen og fortsætter drible mens picking up en sækkestol, så dribler tilbage bærer sækkestol, så hurtigt som muligt. Derefter bolden gives til den næste barn i linje, gentagelse af processen, indtil alle sækkestole er blevet afhentet. Holdet med flest sækkestole vinder.

Gopher Ball

Har børnene ligge på maven med lukkede øjne på den halv-domstol linje. Når fløjte blæses, er bolden kastet op i luften. Børnene får op og løb efter bolden. Dette spil lærer børnene hvordan de skal reagere hurtigt på en løs bold.

Red Light, Green Light

Giv hver kid en bold og få dem linje op på grundlinjen. Når træneren siger "grønt lys", børnene gå og drible mod træneren. Når træneren siger "rødt lys", spillerne stoppe og afhente deres bold. Den dreng, der gør det til den anden ende af banen vinder først.


        

Udgiv min kommentar