Fantacine.com

Vejledning til Making Herbal Hot Packs

Vejledning til Making Herbal Hot Packs


Mange mennesker foretrækker at bruge naturlægemidler af forskellige former for skader eller lidelser. En urte hot pack, også kendt som en grødomslag eller komprimere, er en måde at naturlægemidler behandlinger anvendes. Når den specifikke urter, der skal bruges er blevet bestemt, udarbejdelse af en urte kompres er meget enkel. Den grødomslag eller komprimere vil blive anvendt eksternt. Med denne form for behandling, er intet indtages.

Instruktioner

1 Fyld en beholder med nok varmt vand til at dække kluden. Naturlægemidler tinkturer eller olier kan tilsættes til det varme vand.

2 Soak klud i varmt vand og vride ud, efterlader lidt væske i kluden.

3 Fold kluden og placere på plast klamre wrap. Wrap vil holde væsken i at foretage en rod og vil holde varmen i længere tid.

4 Hvis tørrede, der formalede urter bruges, gnid dem på kluden generøst.

5 Placer den varme våd klud, der indeholder de urte behandlinger på huden, naturlægemidler nedad, med plastikfolie på ydersiden. Lad på plads, indtil det køler. Vær sikker på at forlade komprimere på indtil det er helt cool, så de urter har en chance for at træde i kraft. Denne procedure kan gentages om ønsket.

TIPS

  • Det er fint at lade komprimere på natten. Men hvis du gør, ikke gentage proceduren.
  • Der bør udvises omhu for at sikre, at det varme klud er ikke varmt nok til at brænde huden.
  • Noget nyt kan udløse allergi. Hvis patienten viser tegn på allergisk reaktion, straks ophøre ansøgning og ringe til din læge.

        

Udgiv min kommentar